Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gelir Uzman Yardımcılığı ön başvuru sonuçları açıklandı: İşte GUY alımı KPSS taban puanları

KPSS 9 Mayıs 2024 0
Gelir Uzman Yardımcılığı ön başvuru sonuçları açıklandı: İşte GUY alımı KPSS taban puanları

Son dakika: GUY alımı ön başvuru sonuçları ve KPSS taban puanları açıklandı 2024.

ÖSYM resmi internet adresinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve gelir uzman yardımcısı alımı ön başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

ÖSYM resmi duyursuu şu şekilde:

"2024-GUY: Ön Başvuru Sonuçlarının Açıklanması ve Nihai Başvuruların Alınması

2024 Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (2024-GUY), 29 Haziran 2024 tarihinde Ankara’da uygulanacaktır.

Adaylar, ön başvuru sonuçlarına 09 Mayıs 2024 tarihinde saat 16.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.

Sınava ön başvuru yapan adaylardan KPSS puanı sıralamasında her il için atama yapılacak kadronun en fazla dört katı içinde yer alıp nihai başvuru yapacak olanlar, nihai başvurularını 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapacaktır. Adaylar, nihai başvurularını elektronik ortamda, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan 10 Mayıs 2024 tarihinde saat 11.00'den itibaren yapabilecektir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2024-GUY Kılavuzu’nda yer almaktadır. Adaylar, kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir. Sınava başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir"

TABAN PUANLAR

Ön başvurulara göre oluşan taban puanlar şu şekilde:

Gelir Uzman Yardımcısı kılavuzuna gitmek için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;