Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faizsiz Kredi Çekmek İsteyenlere Müjde! İşte O Bankalar!

Kredi 16 Mart 2024 0
Faizsiz Kredi Çekmek İsteyenlere Müjde! İşte O Bankalar!

Son dönemlerde kredi kartları için alınan peş peşe kararlar ve kısıtlama gelişmeleri vatandaşları zorlamaya başladı. Ancak düşük miktarla borçlanarak ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere güzel haber geldi.

Günümüzde pek çok banka yeni müşterilerine hoş geldin adı altında faizsiz kredi veriyor. Faizsiz kredi kampanyalarında vade miktarı 6 ay ile sınırlandırılırken, verilen kredi miktarı da sınırlandırıyor.

Türkiye'de 34 milyondan fazla kişi bireysel kredi kullanıyor, bu sayıya  kredi kartı sahipleri de dahil - BBC News Türkçe

“KREDİ KULLANMAK VATANDAŞ AÇISINDAN MANTIKLI OLABİLİR”

Konuyla ilgili Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, önemli açıklamalarda bulunarak şunları söyledi:

"Bazı bankalar TL mevduat bulmak adına yeni müşterilerine sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Bunun asıl nedeni ticari ve ihtiyaç kredilerinde aylık büyüme sınırı düşürülmüştü. Bankalar için TL mevduat çok daha değerli hale gelmeye başladı. Bankalar şu anda TL mevduat arıyor. Pek çok banka faizsiz kredi veriyor. Bu krediden faydalanmak vatandaş açısından mantıklı. Müşterilere 6 ay vadeye kadar 10 bin TL ile 30 bin TL arasında değişen kredi kullandırılıyor. Burada banka seçimi tamamen kişinin kendisine aittir. Tabi kredi kullanmak vatandaş açısından mantıklı olabilir”

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Faizsiz kredi veren bankaların listesi belli oldu. Limitleri farklı olsa da güncel olarak faizsiz kredi veren bankalar şu şekilde:

QNB Finansbank: 10 bin TL

Logolar ve Diğer Görseller | QNB Finansbank

İş Bankası: 30 bin TL

CHP hisselerinin Hazine'ye devrinin yeniden gündeme gelmesiyle İş Bankası'nda  kayıp yüzde 2'yi aştı | Independent Türkçe

Akbank: 30 bin TL

Akbank krizinden ne öğrendik? - BBC News Türkçe

Denizbank: 30 bin TL

Denizbank'ta 15,5 milyar TL'lik imza

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;