Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Faizsiz 10 bin TL bayram kredisi başvurusu başladı

Kredi 26 Mart 2024 1
Faizsiz 10 bin TL bayram kredisi başvurusu başladı

30 bin TL kampanyaları bitti: Bankalar faizsiz 10-20 bin TL kredi veriyor. İşte faizsiz kredi veren bankalar.

Sıkılaştırma adıları kapsamında bankalar, faizsiz nakit avans ile kredilere frenlemeye gitti. Gelen son dakika açıklamalarına baktığımızda bankalar, daha önce 30 bin liraya kadar çıkardığı faizsiz kredi kampanyalarını düşürdü. Bundan 1 ay önce 3-4 banka 30 bin TL faizsiz kredi verirken şimdi sadece 3-4 banka en fazla 20 bin lira faizsiz nakit avans ve kredi kampanyası düzenliyor. Peki faizsiz kredi veren bankalar hangileri? 0 faizli kredi başvurusuna dair bilgiler ve kredi veren bankalar şu şekilde:

BAYRAM ÖNCESİ YENİ KAMPANYALAR GELDİ

Ramazan Bayramına 2 hafta kala bankalar, vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılaması için uygun faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyalarını başlattı.

İlk defa müşteri olacak kişilere verilecek söz konusu faizsiz nakit avans ile faizsiz kredi kampanyasında başvurular alınıyor.

İŞTE KREDİ KAMPANYALARI

Başvurulara baktığımızda ilk bankanın QNB Finansbank olduğu görülüyor. Banka 10 bin lira nakit avansı 0 faizle 3 ay vade ile veriyor. Aylık 3334 TL'lik taksit ödemesi yapılacak. Buna ek olarak 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi verilecek.

Diğer banka Enpara oldu. Enpara tarafından yapılan açıklamada 0 faizli 6 ay vadeli 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyasının başladığına yer verildi. 10 bin liralık ihtiyaç kredisi 6 ay vade ile vatandaşlara veriliyor.

Bir diğer banka Akbank oldu. Geçen ay 30 bin lira veren Akbank, 10 bin lirayı 6 ay vade ile veriyor. İhtiyaç kredisi olarak verilen söz konusu kredide ödemeler 1667 TL taksitle bankaya yapılacak.

GARANTİ BBVA tarafından yapılan açıklamada da nakit avans kampanyasının sona erdiğine yer verilirken 10 bin liralık faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasının başladığına yer verildi.

Söz konusu krediye başvuru yapacak kişiler 6 ay vade ile krediyi geri ödeyecek. Aylık geri ödeme 1667 TL.

İş Bankası yaptığı açıklamada 10 bin TL faizsiz nakit avans veriyor. Bu 3 ay vade ile veriliyor.

Son banka Denizbank oldu. Banka 3 ay vadeli 0 faizli 10 bin TL faizsiz nakit avans veriyor.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular internet üzerinden, bankaların mobil uygulamaları üzerinden alınacak.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 33 Gün Önce
üç kağıtçılar
;