Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erzurum'da korkunç olay: Öğretmen koca, hemşire eşi ve kızını vahşice öldürdü

3.Sayfa 14 Mart 2024 0
Erzurum'da korkunç olay: Öğretmen koca, hemşire eşi ve kızını vahşice öldürdü

Erzurum'da feci olay: Bir öğretmen, eşi ve kızını öldürdü.

Erzurum Palandöken'de gece yarısı feci bir olay meydana geldi. Yaşanan feci olayda Yunusemre Mahallesi'nde Zülküf Böçün adlı 46 yaşındaki bir öğretmen, ziyaretine gelen kız kardeşleri ve babası yatmak için odalarına gittikten sonra kendi yatak odasında aldattığından şüphelendiğini söylediği eşi 44 yaşındaki eve hemşire Kadriye Böçkün ile tartışmaya başladı.

Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen adamın eşi ile kıskançlık kavgası sonrası çıkan gürültüye 20 yaşındaki çocukları Asude Helen Böçkün geldi ve tartışmaya dahikl oldu.

Yaşanan gerginlik sonrası Zülküf Böçkün, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşi ve kızına saldırdı.

Çığlıkları duyan evdeki diğer kişiler hemen yardıma koştu.

Kız kardeşleri, cinnet getiren abilerini güçlükle olsa da tuttu ve elindne bıçağı aldı. Ancak tekrar mutfağa koşan koca, başka bir bıçak aldı ve eşi ile ıkızını bıçaklamaya devam etti.

Cani kocanın bıçaklı saldırı sonucu anne ile kızı kanlar içinde yerde kaldı. Böçkün hemen bölgeden kaçarak uzaklaştı. Hemen bölgeye sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, 16 bıçak darbesi alan anne ile 12 bıçak darbesi alan kızın bölgede hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Zülküf Böçkün Çat ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan ve sağlık kontrolündne geçirilen Böçkün, ifadesi alınması için emniyete götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;