Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan açıkladı: Sandıktan çıkan sonuç sonrası ilk adım atıldı

Siyaset 10 Nisan 2024 1
Erdoğan açıkladı: Sandıktan çıkan sonuç sonrası ilk adım atıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Yerel seçimler sonrası ilk adım atıldı.

Seçimlerde ilk defa 2. parti olan AK Parti'de MYK toplantısı yapıldı. Yapılan MYK sonrası bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir açıklama yaptı. AK Parti Bursa İl Başkanlığı programında partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim ve Gazze'ye değindi.

Yerel seçimler sonrası sandıktan çıkan mesajı aldıklarını söyleyerek açıklamasına başlayan Erdoğan, bu kapsamda ilk adımın atıldığını da sözlerine ekledi.

Önceki gün İsrail'e yönelik alınan tedbirlere değinen Cuhmhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze'ye kesintisiz insani yardım uygulana kadar ticari kısıtlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Gazze'ye yapılan yardımlar ve bölgede son durum ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, Gazze için elinden geleni yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Ülkemizin Gazze ve Filistin için yaptıklarını istismarcılar görmese de mazlumlar görüyor. 

Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yalan, çarpıtma ve manipülasyon üzerinden kendi devletine iftira atanları akla ve vicdana davet ediyorum.

Gazze'ye havadan yardım ulaştırma çabalarımızın engellenmesi dolayısıyla İsrail'e yönelik ilave tedbirler aldık.

Gazze'ye kesintisiz insani yardım uygulana kadar ticari kısıtlamaya devam edeceğiz"

SANDIKTAN ÇIKAN MESAJ

Sandıktan çıkan mesajın alındığını söyleyen Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Milletin sandıktan verdiği mesajları aldık ve geçen hafta gerçekleştirdiğimiz MYK toplantısında bunun ilk adımını attık.

17 seçimin hepsinden birinci çıkmış bir partiyiz. Biz olanda hayır olduğuna inanan bir kadroyuz"

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 28 Gün Önce
10 bin gerçekten komik bir rakam gel de siz geçinin 10 binle emekliyi yediniz bitirdiniz yük gördünüz herşeye para yetiyo emekliye yetmiyor.neymiş efendim senin kök maaşın 1000 TL imiş bu vicdansızlık .emekliyi tekrar çalişmaya mecbur bıraktınız
;