Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Enerji terapisi yapacağım diyerek baldızını istismar etti

3.Sayfa 7 Mart 2024 0
Enerji terapisi yapacağım diyerek baldızını istismar etti

Enerji terapisi yapacağım diyerek baldızına istismarda bulundu.

İstanbul'da meydana gelen feci olayda 17 yaşındaki bir kız çocuğu, polise giderek geçen sene başından geçen feci olayı anlattı. H.K. adlı kız çocuğu, polise giderek 53 yaşındaki eniştesi Gökhan A. adlı kişi ile ablası 25 yaşındaki Züleyha A. adlı kişinin evine gittiğini söyledi. Kız çocuğu, burada eniştesinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyerek şikayetçi oldu.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan küçük kız, yaşanan feci olayı şu şekilde aktardı:

“Eniştem Gökhan ‘Hayat enerjin düşük. Enerji terapisi yapacağım’ diyerek bana 3 kez cinsel istismarda bulundu. Ablam Züleyha da biliyordu”

Bu ifade sonrası savcılığa bilgi verildi ve Gökhan A. ile Züleyha A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yakalama kararının çıkarılmasından sonra adliyeye sevk edilen bu ik isim, ifadeleri alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha sonra iddianame hazırlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede enişte Gökhan A. ile küçük kızın ablası Züleyha A hakkında, ‘zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçlaması ile 42 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Önceki gün görülen dava duruşmasına tutuklular ile avukatları katıldı. İki isim mahkemede verdiği ifadede H.K'nın problemli bir çocuk olduğunu söyledi ve kendilerine düşmanlık beslediği için iftira attığını söyledi.

Mahkeme ise davayı karara bağladı ve zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı suçunun olduğunu bildirerek Gökhan A. adlı kişi hakkında 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına hükmetti. Züleyha A'ya ise öz kardeşine karşı çocuğun nitelikli cinsel istismarına yardım etme suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;