Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilerin zamlı banka promosyonu başvuruları henüz başlamadı

Emeklilerin zamlı banka promosyonu başvuruları henüz başlamadı

Emekli banka promosyonu başvuruları hala başlamadı.

Bu hafta başlayacağı açıklanan emeklilerin banka promosyonu zamları ile ilgili son dakika bilgilerine finans7 olarak ulaştık.

Hemen hemen tüm haber siteleri banka promosyonu ödemeleri bugün başladı, başvuruları başladı gibi haberler yaparken finans7 olarak yaptığımız araştırmada henüz kampanyaların güncellenmediği, promosyon rakamlarının güncellenmediğini gördük.

Bankaların resmi sayfalarına baktığımızda, kamu bankalarının daha önce yayınladıkları promosyon kampanyalarını yürürlükten kaldırdığı görülüyor. Özel bankalar ise hala eski kampanyalarına sayfasında yer veriyor.

Çok uzatmayalım... Özetlemek gerekirse promosyonda başvurular bu hafta başlayacak. Ancak bankalardan henüz güncelleme duyurusu gelmedi. Banka promosyonu başvurusu başladığında bildirimle haberdar olmak için finans7 mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

12 BİN LİRA OLACAK

Kamu bankaları, emekli promosyonunu en az 8 bin, en fazla 12 bin liraya çıkaracak. Sizce bu miktar yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;