Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilerin banka promosyon başvurusu ne zaman bitiyor? Son başvuru tarihi ne zaman?

Bankalar 27 Mart 2024 0
Emeklilerin banka promosyon başvurusu ne zaman bitiyor? Son başvuru tarihi ne zaman?

Promosyon başvurusu ne zaman son? Başvurular ne zaman bitiyor?

Emekliler, kamu bankaları tarafından verilen promosyon ödemesi hakkında araştırmalarına devam ediyor. Emekliler, 25 Mart tarihinde başlayan başvurularda henüz bankaya gidemediği için başvurunun ne zaman sona ereceğini merak ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir programda yaptığı açıklamada emeklilerin promosyon rakamlarının 8 ile 12 bin lira aralığına çıkarıldığını duyurmuştu. Açıklama sonrası kamu bankaları beklenen açıklamasını yapmış ve yeni promosyon miktarını maaşlara göre şu şekilde vermişti:

10.000 TL - 14.999,99 TL arasında maaş alanlara >

8.000 TL,

15.000 TL - 19.999,99 TL aralığında maaş alan emeklilere >

10.000 TL

20.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise >

12.000 TL

seviyesinde promosyon ödemesi yapılıyor.

BAŞVURULAR 25 MART'TA BAŞLAMIŞTI: ÖDEMELER YARIN HESAPLARDA

25 Mart tarihinde promosyon ödemesi başvurusu başlamış ve yüz binlerce emekli vatandaş, bankalara müracaat ederek promosyon müracaatını yaptı. Başvurusunu yapanların ödemeleri 29 Mart tarihinden itibarne hesaplara yatacak.

NE ZAMAN BİTİYOR?

Promosyon ödemeleri için herhangi bir son başvuru tarihi yok. Önceki promosyon sözleşmeniz devam ediyorken de başvuru yapabiliyorsunuz. Yani istediğiniz zaman bankaya giderek promosyon başvurunuzu yapabilirsiniz. Ancak ne kadar erken başvuru yaparsanız o kadar iyi. Erken başvuru yapmanız durumunda promosyon sözleşmeniz erken başlar ve sonraki promosyon süreniz aynı oranda erken gelir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;