Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dünyaca Ünlü CEO Açıkladı: Bitcoin O Tarihte Rekor Kıracak!

Dünyaca Ünlü CEO Açıkladı: Bitcoin O Tarihte Rekor Kıracak!

DÜNYACA ÜNLÜ CEO ANLATTI
SkyBridge Capital'in kurucu ve aynı zamanda CEO'su olan Anthony Scaramucci, SEC tarafından spot Bitcoin EFT'lerini piyasaya sürmesinin ardından olacaklardan bahsetti. Scaramucci'nin analizlerine göre, Bitcoin bu olayın ardından tüm zamanların en yüksek seviyesini görecek. Bitcoin'in en yüksek zamanları için tarih verdi.

Bitcoin Nedir? - Bitcoin Ne Demek? | ENUYGUN

BİTCOİN'DE DİKKAT ÇEKEN SENARYO
CNBC ile yaptığı röportaj esnasında Amerikalı finansör Anthony Scaramucci, Bitcoin'i olana müjdeyi verdi. Konuşma anında SEC'e dikkat çeken uzman isim, yatırımcıların kripto para birimine erişmesine izin verilmesiyle birlikte olacak senaryoyu anlattı. Senaryonun gerçekleşmesi halinde Bitcoin o tarihte tüm zamanların rekorunu kıracak.

Bitcoin 37 bin dolar sınırında! | Ekonomi Haberleri

Scaramucci yorumları; ABD Menkul Kıymetler düzenleyicisi Nasdaq, New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE) ve Chicago Boar Options Exchange (CBOE) listelenmesi ve işlem görmesi adına 11 spot Bitcoin'e olumlu yaklaşmasının 24 saat ardından geldi.

O TARİHTE ZİRVEYİ GÖRECEK
Bireysel yatırımcıların Bitcoin'e erişim sağlayacağını öne süren Scaramucci, SEC kararının bir dönüm noktası olduğunu düşünüyor.

Bitcoin'in fiyatı son 1,5 yılın en yüksek seviyesine çıktı - Dünya Gazetesi

Bitcoin'de tüm zamanların en yüksek seviyesini Ocak 2015'te göreceğini söyleyerek, "Bunun genel olarak dijital mülkiyet için çok daha geniş bir hikaye olduğunu düşünüyorum ve Bitcoin’in muhtemelen yıl sonundan önce tüm zamanların en yüksek seviyesini göreceğini ve muhtemelen gelecek yıl bu zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını düşünüyorum." açıklamalarında bulundu.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro, kripto para ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;