Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dilber'e Ramazan ayı ayarı

Dilber'e Ramazan ayı ayarı

Dilbere Ramazan ayarı.

Kanal D ekranlarında önceki ay yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede milyonlarca kişilik hayran kitlesine ulaşan, bir kesim tarafından büyük tepki ile karşılaşan İnci Taneleri adlı diziden son dakika haberi geldi. Gelen haberde Ramazan ayı ayarının verildiği öğrenildi.

Kanal D ekranlarında bir süredir yayınlanan ve yayınlandığı bölümlerinde reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisi ile ilgili Gazeteci Birsen Altuntaş bir açıklama yaptı ve dizinin yeni bölümünde hiç pavyon sahnesi, pavyon dansı olmayacağını söyledi.

14 Mart 2024 Perşembe günü saat 20.00'da ekranlara gelecek yeni bölümde pavyon sahnesi olmayacağı öğrenildi.

BKM imzalı olan ve Yılmaz Erdoğan'ın yazıp Hazar Ergüçlü ile başrolünde oynadığı Dilver Dizisinin Ramazan ayı nedeniyle çekimlere ara vereceği iddia edilmişti. Ancak diziye ara verilmedi ve bugün ekranlara yeni bölümü ile geleceği öğrenildi.

Şenol Sönmez'in yönettiği dizide hastaneden çıkan Dilber'in oğlunun yanına geleceği ve rahat bir nefes alacağı bildirildi.

Dilber'in yeni bölümde hedefi, belalı kocası Zahir'den kurtulmak. Bunun için Dilber bazı planlar yapacak.  Yeni bölüm ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Azem, Piraye'nin evinde öğretmenliğe devam etmek ister ancak Piraye'nin abisi Azem'den şüphelenir ve onu araştırmak ister. Cihan, annesinin katilinin babası olduğunu düşündüğü için Azem'le konuşmak istemez. Ancak Azem katilin kendisi olmadığını söyler. Peki Cihan, annesini kimin öldürdüğünü öğrenecek mi?

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;