Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dilan Polat, sağlık sorunları nedeniyle tahliyesini istedi

Yaşam 5 Mayıs 2024 0
Dilan Polat, sağlık sorunları nedeniyle tahliyesini istedi

Dilan Polat Nihal Candan'ı örnek aldı: Sağlığım iyi değil beni tahliye edin.

7 ay önce başlatılan kara para soruşturması kapsamında sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi ile yakınları hakkında tutuklama kararı verildi. Kara para aklamak suçlaması ile hakkında tutuklama kararı verilen bu isimlerden sonra kara para aklama soruşturmaları derinleştirilmiş ve Nihal ile Bahar Candan kardeşler de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Geçen gün hakkında görülen duruşmada tutukluluğunun devamına karar verilen Dilan Polat'ın artık tahliye olmak istediğini, bu nedenle sinir krizi geçirdiğini söyleyen Avukatı, onuun kendisine zarar verdiğini ve revire kaldırıldığını söyledi.

Tedavisi yapılan Polat'ın tutukluluğuna devam edilirken avukatından son dakika açıklaması geldi.

Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre Dilan Polat'ın en yakın adli tıp kurumu birimine sevk edilmesine karar veren başsavcılık, konu iel ilgili Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na yazı yazdı.

Söz konusu yazıda tutuklu Dilan Polat'ın cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlikeli olup olmadığınını araştırılması istendi. Söz konusu rapora göre Dilan Polat hakkında karar verilecek.

NİHAL CANDAN SERBEST KALMIŞTI

Geçen gün hakkında verilen rapor doğrultusunda Nihal Candan tahliye edilmişti. Cezaevinde yeme bozukluğu (Aneroksiya) teşhisi konulan Nihal Candan, hakkında hazırlanan rapor doğrultusunda tahliye edilmişti. Tahliye olduktan sonra ilk adresi ise kuaför olmuştu.

Kuaföre giden Candan, ailesinin bunu moral olsun diye yaptığını söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;