Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dani Alves intihar mı etti, öldü mü? Kardeşinden son dakika açıklaması geldi

Dünya 10 Mart 2024 0
Dani Alves intihar mı etti, öldü mü? Kardeşinden son dakika açıklaması geldi

Dani Alves öldü mü, intihar etti mi? Son dakika açıklaması geldi.

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Dani Alves, Barcelona'nın sağ beki olarak adından çokça söz ettirirken son olarak Sevilla'da forma giyen ve Fenerbahçe ile oynanan maçta da sahada olan Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği iddia edildi.

Barcelona'da bir eğlence mekanının tuvaletinde 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunan Alves, cinsel saldırı suçlaması ile karşı karşıya kaldı. 2023 yılı Ocak ayında Meksika'dan Barselona'ya gelen Dani Alves, burada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonrea mahkemeye sevk edilen Dani Alves, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İFADESİNİ 3 DEFA DEĞİŞTİRDİ

Mahkemede 3 defa ifade değiştiren Dani Alves, "cinsel ilişkiyi kabul ederek, eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk ifadelerinde yalan söylediğini" ifadelerini kullandı. 

Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'nın eski sağ beki Dani Alves'in, cezaevinde intihar ettiği iddia edildi.

4.5 ytıl hapis cezasına çarptırılan ve 1 yıldır cezaevinde olan Alves'in intihar ettiği iddiaları sonrası Ney Alves sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve "O zaten hapiste, mahkum edildi. Bu yeterli değil mi? Şimdiki delilik şu, onun ölmesini istiyorlar. Ne kadar zalimce! Babam 70 yaşın üzerinde, annem 60 yaşını geçti. Sizin aileniz yok mu? Bunu yaymaya devam ediyorlar. Tanrı size merhamet etsin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;