Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cumhurbaşkanı büyük müjdeler açıklayacak: Geçici işçiler, taşerona kadro, vergi borç affı 2023

Haberler 22 Ocak 2023 23:50 238
Cumhurbaşkanı büyük müjdeler açıklayacak: Geçici işçiler, taşerona kadro, vergi borç affı 2023

Kabineden sonra müjde gelecek.

Son dakika haberi: Kabine toplantısı 23 Ocak'ta yapılacak. Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde , Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenecek kabine toplantısında önemli konuların, müjdelerin gündeme geleceği öğrenildi. Peki kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine saat kaçta başlayacak , kaçta sona erecek? Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? 

Geniş kitleleri ilgilendiren müjdelerin görüşüleceği kabine toplantısına saatler kala en merak edilen konu, müjdelerin ne olacağı konusu oldu. Bu müjdelerden ilkinin yapılandırma olacağı öğrenildi. Geçen gün gelen açıklamada , Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırma fırsatının geleceği, bazı borçlara af geleceği öğrenildi.

TAŞERON VE GEÇİCİ İŞÇİLER DE GÜNDEMDE

Kabine toplantısında taşeron ve geçici işçiler konusunun da gündeme gelmesi bekleniyor. Bu konuda çalışmalarda son aşamaya gelindiği öğrenildi. Kabine sonrası bu konuda bir açıklama beklenmiyor. Ancak konu kabinede görüşülecek. Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

SİZ HANGİ MÜJDELERİ BEKLİYORSUNUZ?

Kadro, atama, borçlar birçok konuda müjdelerin yarın ve bir sonraki kabine toplantısından sonra gündeme gelmesi bekleniyor. Siz hangi konuda müjde bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KABİNE SAAT KAÇTA? AÇIKLAMA SAAT KAÇTA GELECEK?

Kabine toplantısının saat 15.30 civarında başlaması bekleniyor. 3 saat sürmesi beklenen toplantıdan sonra saat 19 civarında Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçecek ve müjdeleri açıklayacak. Kabineden sonra açıklama geldiğinde haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (238)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 12 Ay Önce
Reisten typ için kadro müjdesi bekliyoruz.
Ziyaretçi 15 Ay Önce
meb typsureklilik müjdesini bekliyoruz
Ziyaretçi 15 Ay Önce
belediye şirket işçileri olarak 4-d norm kadromuzu bekliyoruz yoksa sandıkta işiniz gerçekten zor ! bu ayrımcılık bir an önce düzeltilmeli !
Ziyaretçi 15 Ay Önce
sayın CUMHURBAŞKANİmizdan isteği staj ve çıraklıgi da dahil etsin eyt nin içine çok maduruz
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Belediye şirket işçileri kadro almadı asil 4d kadromuzu istiyoruz
;