Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çiftçilere Mazot Desteği Müjdesi! Tarih Uzatıldı!

Tarım 25 Ara 2023 0
Çiftçilere Mazot Desteği Müjdesi! Tarih Uzatıldı!

Çiftçiler tarafından ülke genelinde belediyelere destek için başvurular sürüyor. Çeşitli destekler sağlanan çiftçiler, kaçırdığı destek için üzülürken müjdeli haber geldi. Mazot desteği başvuruları o tarih kadar devam edecek.

KAÇIRANLAR ÜZÜLMESİN
Milyonlarca çiftçi tarafından merak edilen soru açıklığa kavuştu. Tarım ve Orman Bakanlığı, yeni haftada tarımsal destek ödemelerini çiftçilere verip vermeyeceği merak konusu olmuştu. Aralık ayında dört çeşit tarım destek ödemesi ülke genelinde yapılırken, cuma günü tarımsal destek ödemesinin hesaplara aktarılması durumunda açıklamalar bekleniyor. Tarımsal destek ödemesi için 2023 yılının son günleri kapıya dayandı. Ülke genelinde belediyeler üzerinden çiftçilere sağlanan mazot ve gübre desteğine dair araştırmalar yapılıyor.

Çift Çeker Traktör Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler – Solis Traktör

BAŞVURU TARİHİ UZATILDI
Bakanlık tarafından yapılan açıklamalara göre, 2024 yılında sağlanacak tarımsal destek için, 2 Ocak 2024 tarihine kadar ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) başvuruları devam edecek. Resmi web sitesi üzerinden ve sosyal medya üzerinden bilgilendirmeler yapılmaya devam ediliyor.

ANKARA'DAN MAZOT DESTEĞİ
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mazot desteğinin yapılacağı duyuruldu. Mazot desteği için son başvuru tarihi 7 Ocak işaret edildi. Çiftçiye ait Traktör Ruhsatı ve ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) belgesi olanlara en az 5 dekar, en fazla ise 20 dekar destek verecek. Destek başvurusu için baskenttarim.ankara.bel.tr web sitesini ziyarete edebilirsiniz.

MF'nin yeni traktörleri, hayvancılık ve tarla tarımında kullanım kolaylığı  sağlayacak - Profi Traktör

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;