Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cem Yılmaz sahneyi terk etti: İşte nedeni

Yaşam 9 Mayıs 2024 0
Cem Yılmaz sahneyi terk etti: İşte nedeni

Cem Yılmaz sahneyi terk etti: İşte nedeni.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son dönemlerde sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarla çokça gündem olurken bu sefer bir gösterisinde meydana gelen olayla konuşulmaya başlandı.

Gelen son dakika bilgilerine göre ünlü komedyenin Hoş Geldiniz CHP'liler dedikten sonra sahneyi terk ettiği görüntüler kısa sürede sosyal medya üzerinde gündem oldu.

Görüntülere bakıldığında Cem Yılmaz'ın siyasi şaka yaptığı ce seyircilerin neden buna tepki vermediği soruldu. Ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı.

Gelen bilgiler göre bir kişinin Cem Yılmaz'ın her esprisi sonrası yüksek sesle güldüğü, Aynı ben aynı ben diyerek etrafındakileri de rahatsız ettiği, Cem Yılmaz'ın ise buna tpeki göstererek salonu terk ederek kulise gittiği öğrenildi.

O anları anlatan bir seyirci, şu ifadeleri kullandı: "O kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi"

Aynı isim sözlerinin devamında da şu ifadeleri kullandı:

"Şakalarla ilgili bir şey yok. Oradaki kadın yüksek sesle devamlı Cem Yılmaz'ın esprilerine evet ben de. Aynen ben gibi bağırarak konuşuyordu"

SAHNEYİ TERK ETTİ

Bu olaylar sonrası Cem Yılmaz'ın taşkınlık yapanlar çıkarılana kadar sahneye gelmediği öğrenildi.

Taşkınlık çıkaranlar çıkarıldıktan sonra sahne devam etti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;