Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bülent Ersoy'dan Zeki Müren hakkında çarpıcı iddia: İntihar etti

Bülent Ersoy'dan Zeki Müren hakkında çarpıcı iddia: İntihar etti

Bülent Ersoy'dan Zeki Müren hakkında bir bomba iddia daha.

Geçen günlerde sanat güneşi Zekir Müren hakkında yaptığı açıklamaları ile gündemde oldukça konuşulan Bülent Ersoy, katıldığı bir programda yeni açıklamalarda bulundu ve sanat güneşi hakkında flaş iddialarda bulundu.

Tv8 adlı kanalda Gel Konuşalım adlı programa konuk olan Bülent Ersoy, Zeki Müren hakkında gelen soruya, "Müzeyyen Senar bana ‘Benim yerimi alacaksın’ derdi. Zeki Müren de bunu duyunca ‘Allah’ım bu Japon’un canına al’ demiş benim için. O bana ‘Japon Çiçeği’ derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da ‘Siz bunu benden çaldınız’ diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü" şeklinde cevap verdi.

İNTİHAR ETTİ

Bülent Ersoy Zeki Müren'in çok kıskanç olduğunu söyleyerek intihar ettiği iddiasında bulundu ve "Zeki beycim çok kıskançtı ve haplarını almadı, intihar etti dedim... Onun için öldü zaten kestirmeden intihar etti o bunun kimse aksini söyleyemez. 38 tane hap, her gün, rakam değişebilir..." ifadelerini kullandı.

EN SON ÖLDÜĞÜNDE GÖRDÜM

Bülent Ersoy sözlerinin devamında Zeki Müren'i en son gördüğü zamanı anlattı ve "Kendisini en son öldüğünde gördüm" diyerek, "Hemen İzmir'e gittim morgdaydı, çıkarttırdım. Oya'yı da öyle görmüştüm. Sakalları uzamış, sakallarında pamuklar vardı. Halbuki onu bir yağla güzel temizleselerdi iyi olurdu. Onun iki yanağına dokundum 'bana hakkını helal et' dedim. Ama ben ona hiçbir zaman terbiyesizlik yapmadım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;