Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Buket Aydın'ın Reklamdan Kazandığı Para Açıklandı

Finans Magazin 13 Haz 2022 09:10 0
Buket Aydın'ın Reklamdan Kazandığı Para Açıklandı

Ünlü spikerin oynadığı reklamdan aldığı para dudak uçuklattı.

Ünlü Spiker Buket Aydın geçtiğimiz günlerde bir reklam filminde oynadı. Son dönemlerde sosyal medya platformu İnstagram üzerindne yayınladığı fotoğrafları ile gündemden düşmeyen , magazin gündeminde de geniş yer bulan Buket aydın, son dönemlerde yaptırdığı estetiklerle de gündemde çokça konuşulmuştu. 

Estetikli değişimi ile çokça konuşulan Aydın'ın her geçen gün popülaritesinin daha da arttığı görülürken son olarak bir reklam filminde oynadığı ve reklamdan kazandığı para gündeme bomba gibi düştü.

Eşi Erce Baykal ile 2013 yılında dünya evine giren Aydın, onunla 13 Mayıs 2020 tarihinde tek celsede boşandı. Evliliğinin bitmesinden sonra Emir Sarıgül ile bir dargın bir barışık şekilde aşk yaşayan Buket Aydın, fazla kilolarındna kurtuldu ve yüzünde estetik dokunuşlar yaptı ve inanılmaz şekilde bir değişim gösterdi. Bu değişimi ise sosyal emdya üzerinde, magazine yansıdı.

REKLAM FİLMİNDEN KAZANDIĞI PARA

Gelen son bilgilere göre ünlü Spiker Buket Aydın'ın bir reklamda oynadığı ve reklamdan ciddi bir gelir elde ettiği öğrenildi. Bir süpürge reklamında oynayan güzel oyuncunun 1,5 milyon lira para kazandığı öğrenildi.

Daha önce de güzel isim bir araba reklamında oynamış ve adından çokça bahsettirdi.

Buket Aydın 1 Ocak 1985 tarihinde dünyaya geldi. Bursalı olan Buket Aydın, "İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü"nden mezun oldu ve daha sonra televizyon dünyasına girdi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;