Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir özel okul, öğretmene 6500 TL maaş teklif etti

Bir özel okul, öğretmene 6500 TL maaş teklif etti

Bir özel okul, öğretmene 6500 TL maaş teklif etti.

Bir okulda öğretmene sunulan maaş teklifi sosyal medya üzerinde gündem oldu. Açıklamaya baktığımızda bir öğretmen, özel bir okul ile iş görüşmesine gittiğini söyledi. Yapılan görüşmede öğretmene haftada 7 gün çalışacağı ve bunun karşılığında ilk ay için deneme sürecinde 6500 TL maaş verileceği bildirildi.

"Çok kırgınım, üzgünüm ve öfkeliyim." ifadeleriyle tepki gösteren kadın öğretmen, o anları anlatan durumu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve bu anlar kısa sürede gündem oldu.

" Eskişehir'de özel bir anaokuluyla görüşmeye gittim. İlk 3 ay deneme süresi, saat 12 ve 16 saatleri arası hafta sonu dahil çalışma. Hafta sonu 4 farklı atölye planlamam isteniyor. Bunun karşılığında aylık 6 bin 500 TL" diyen öğretmen, iş görüşmesi ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "İtiraz sonrası deneme süresi 1 aya indirildi"

Okul müdürünün okul sitesinde belilere göstermek için sertifika almayı zorunlu tuttuğunu söyleyen Gazi mezunu öğretmen, maruz kaldığı durum nedeniyle çok üzgün ve kırgın olduğunu söyledi.

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;