Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bayram tatili sonrası borsa ne zaman açılıyor?

Borsa 14 Nisan 2024 0
Bayram tatili sonrası borsa ne zaman açılıyor?

Borsa ne zaman açılıyor?

Bayram tatili bugün sona eriyor ve vatandaşlar, memleketlerine dönmeye başladı. Tatilin bitmesi ve gece yarısı gelen İsrail İran savaşı haberleri sonrası vatandaşların en çok araştırdığı konuların başında borsa oldu.

Bilindiği üzere savaş denince borsa ciddi şekilde geriler. Yatırımcılar riskli varlıklardan güvenli limanlara kaçıyor. Ancak gece yarısı gelen savaş bitti açıklaması sonrası piyasalar toparlanmaya başladı. Borsa ise henüz nasıl bir tepki verecek henüz bilinmiyor.

BORSA NE ZAMAN AÇILIYOR?

Peki borsa ne zaman açılacak? Birçok borsa yatırımcısı, gece yarısı gelen savaş açıklaması ve sonrasında gelen ortalık yatıştı açıklaması sonrası rahatladı. Aksi halde Pazartesi günü borsadan çıkışların hızlanacağı beklentisi, uykuları kaçırmıştı.

15 Nisan 2024 tarihinde bayram tatili bitmiş ve piyasalar işleme başlamış olacak. Pazartesi günü saat 09.55'te borsalar açılacak ve işlem başlayacak. Borsanın açılması ile birlikte piyasaların, hisselerin dün gece yaşananlara nasıl bir tepki vereceği belli olacak. Haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;