Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Babylon neden satılamıyor: Binance Pancakeswap'ta neler oluyor?

Babylon neden satılamıyor: Binance Pancakeswap'ta neler oluyor?

Binance ve Pancakeswap'ta neler oluyor? Babylon token neden satılamıyor?

Binance üzerindne kripto para alımı yapan vatandaşlar, son saatlerde Babylon adlı coin üzerine yoğunlaştı. Çeşitli Telegram sayfalarında yapılan paylaşımlar sonrası henüz listelenmediği belirtilen Babylon'u almaya yönelen kullanıcılar, şu anda yatırdıkları parayı ne çekebiliyor ne de bir muhatap bulabiliyor.

Binance ile iletişime geçen kullanıcılar, Babylon aldıklarını ve bunu satamadıklarını, satmaya çalıştıklarında ise bir hata ile karşılaştıklarını söyledi. Bunun iletilmesi üzerine Binance yetkilileri, söz konsu işlemin Pancakeswap üzerinden yapıldığını ve kullanıcıların burası ile iletişime geçmesi gerektiğini söyledi.

BİNLERCE KİŞİ MAĞDUR OLDU AMA MUHATAP YOK

Ancak diğer tarafta ise Pancekeswap'!ta bir karşılık bulunamıyor.

Bunun yanı sıra Babylon fiyatı ise her geçen saat artıyor gibi görünüyor. Öyle ki önceki gün 1000 dolar ile giriş yaptığını söyleyenler, bugün 50 bin doların üzerinde parası oılduğunu, ancak bunu çekemediğini söylüyor.

Dolandırıldım mı? sorusunun cevabını arayan yatırımcılar için henüz net bir cevap yok. Ancak yatırımcılar, alımların Binance gibi dünyanın dev kripto para kuruluşundan yapılması nedeniyle buna güvendiğini söyleyerek bu konuda mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Siz kaç TL'nizi sisteme yatırmıştınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Bu konuda bilgiler geldikçe önümüzdeki saatlerde pyalaşacağız. Haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın ve finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirerek haberdar olun.

Yorumlar (7)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 29 Gün Önce
580 dolar param gitti
Ziyaretçi 40 Gün Önce
Yatıran lar çektimi parayi
Ziyaretçi 50 Gün Önce
35 dolar yatırdım çekemiyorum
Ziyaretçi 52 Gün Önce
55bin dolar yatırdım 580 bin dolar oldu ama çekemiyorum
Ziyaretçi 53 Gün Önce
350 dolar çekilmiyor.
;