Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aydan Şener: Evlilik insan doğasına uygun değil

Aydan Şener: Evlilik insan doğasına uygun değil

AYDAN ŞENER: eVLİLİK İNSAN DOĞASINA AYKIRI.

Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu adlı romanının ekranlara uyarlandığı mini dfizide idealist öğretmen Feride karakterine hayat veren Aydan Şener'den bir son dakika açıklaması geldi.

Bir dönem ekranların aranan yüzü olan Aydan Şener, 23 yaşında ünlü olmuş ve geçen günlerde bir televizyon programına konuk olmuştu. Burada konuşan Şener, samimi açıklamalarda bulunurken evliliğin insan doğasına uygun olmadığını söyledi.

"EVLİLİK İNSAN DOĞASINA UYGUN DEĞİL"

Bu sözleri gündem olan Aydan Şener, 19 yaşında evlendiğini, ancak evliliğin insan doğasına uygun olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Aşk güzel bir şey ama ömrü var, keşke olmasa. Ben aşkın tutkuyla yaşanması taraftarıyım. 19'unda evlendim, evlilik insan doğasına uygun değil"

"Bizim sektörde vefa yok" diyerek sözlerini sürdüren Aydan Şener, şimdilerde güzellik yarışmalarının oyunculukta bir basamak olarak kullanıldığını söyledi ve isyan ettiği zamanlar olduğunu söyleyerek, "Şimdikiler güzellik yarışmalarını basamak olarak kullanıyor. İsyan ettiğim, haksızlığa uğradığım zamanlar oldu" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;