Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Asgari ücret bu şirkette 58 bin TL oldu: Yüce Auto 29 maaş ikramiye müjdesi geldi (İş ilanları başvurusu 2024)

İş Dünyası 5 Mart 2024 08:41 13
Asgari ücret bu şirkette 58 bin TL oldu: Yüce Auto 29 maaş ikramiye müjdesi geldi (İş ilanları başvurusu 2024)

Kaldı mı böyle patronlar: Çalışanlarına 29 maaş ikrmaiye verdi.

Geçen sene çalışanlarına 25 maaş ikramiye ödemesi yaparak adından çokça söz ettiren Ahmet Yüce, bu sene de rekor düzeyde bir ikramiye ödemesi yapacağını açıkladı.

Toygun Atilla'nın son dakika olarak aktardığı bilgilere göre geçen sene tüm çalışanlarına 25 maaşlık bayram ikramiyesi veren Skoda Yüce Auto, bu sene çalışanlarına 29 maaşlık ikramiye ödemesi yapacak.

Atilla yaptığı açıklamada ikramiye ödmeesinin henüz bayram gelmeden çalışanalrın hesabına yatırıldığını söyledi.

İKRAMİYE İLE GÜNDEME GELMEK İSTEMİYOR

Yüce daha önce yaptığı açıklamada verdiği ikramiyeler ile gündeme gelmek istemediğini söyleyerek, “Lütfen bana bundan sonra ne kadar ikramiye verdiğimi sorma. Ömrüm yettiği, kazancım elverdiği sürece iş arkadaşlarıma ikramiye vereceğim. Sadece bunu bil" ifadelerini kullandı.

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞANA 493 BİN TL İKRAMİYE ÖDEMESİ YAPILACAK

Bu şekilde ikramiye veren bir patronun asgari ücretle işçi çalıştırması zaten beklenmiyor. Tüm çalışanların daha yüksek maaş aldıkları biliniyor. Ancak asgari ücretle hesaplama yapıldığında işçinin hesabına 493 bin liralık ikramiye ödemesi tek seferde yapılıyor.

ASGARİ ÜCRET 58 BİN LİRA OLDU

Bir kişi söz konusu şirkette asgari ücretle çalışıyorsa yıllık kazancı 697 bin lira civarına denk geliyor. 12 aya bölündüğünde ise aylık kazancı 58 bin lira oluyor.

İŞ BAŞVURUSU VAR MI?

İkramiye açıklaması sonrası vatandaşlar, söz konusu şirketin işçi alımı yapıp yapmadığını araştırmaya başladı. Söz konusu şirketin güncel personel alımı ilanı yok. Önümüzdeki günlerde personel alımı yapılması bekleniyor. İlan geldiğinde finans7 olarak bildirimle takipçilerimize haber vereceğiz. İlandan bildirimle haberdar olmak için Finans7 mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

ÖZGEÇMİŞ GÖNDEREBİLİRSİNİZ

Şirketin henüz iş ilanı yok. Ancak kariyer sayfasından özgeçmiş gönderebilirsiniz. Özgeçmişinizi "https://yucemotor.com.tr/ik.asp" adresinden gönderebileceksiniz.

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 53 Gün Önce
Mrb ben 6 senedir çalıştığım iş yerinde geçen sene sırf bi hafta çok rahatsızlanıp rapor kollandığım için bu sene saatlik ücretimi 92.89 yaptılar Artık burada çalışmak beni çok üzüyor 1 değil 2 insan hızında çalıştıp hep bunu hak etmiyorum.Yokmudur bir sesimi duyan!
Ziyaretçi 53 Gün Önce
'Cennetin kapısını cömertler açar.' Cenabı Allah; bu örnek Sn. Zati alide olduğu gibi sayılarını artırır, İnşallah, amin. Devletim ve milletim adına tebrik ediyor, Yüce Rab'bimden rızkını daha bol ve bereketli ihsan etmesini niyaz ediyorum, insanliğa, doğaya değer üreten ve ölçülü paylaşan insanlara teşekkür, muhabbet ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca, bu kazancın hasıl olmasında emeğiyle, fikriyle, maddi-manevi vesile olan Sn. işçi, yönetici idari/teknik Sn. personelleri kardeşlerimizi de kutluyorum, Cenabı Allah hepsinden razı olur, İnşallah. Amin. Saygılarımla.
Ziyaretçi 54 Gün Önce
motor mekanik tamir bakım ustasiyim sertifikam mevcut ustalığımda var yaşımda genç 22 bilginiz olsun ....
Ziyaretçi 54 Gün Önce
Ahmet bey saygilar Bende çalışmak isterim
Ziyaretçi 54 Gün Önce
Helal olsun böyle patrona kazancını işçisiyle paylasıyor
;