Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Albaraka Bankası'ndan 3 Ay Ertelemeli Faizsiz 15.000 TL Kredi İmkanı!

Kredi 14 Mart 2024 0
Albaraka Bankası'ndan 3 Ay Ertelemeli Faizsiz 15.000 TL Kredi İmkanı!

Bankaların kredi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken faiz oranlarında yaşanan yükseliş cepleri yakmıştı. Kredi çekmek istiyorum diyen kişiler faiz engeline takılırken Albaraka Türk Katılım Bankası faizsiz finansman müjdesi verdi.

Albaraka Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada "Vade farksız 15.000 TL ve uygun oranlı hoş geldin finansmanı Albaraka'da! Siz de Albaraka Mobil’de yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” butonuna tıklayarak görüntülü görüşme ile hemen müşterimiz olun, vade farksız ve uygun oranlı Pratik Finansman Kart ’ta ile daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!" denilerek vade farksız 15 bin TL hoş geldin finansmanı verileceği ifade edildi.

ALBARAKA'DAN 15 BİN TL FAİZSİZ FİNANSMAN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanyadan 01 Ocak – 31 Aralık tarihleri arasında Albaraka Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Albaraka’lı olan müşterilerimiz Dijital Müşterilere Özel Oranlı Pratik Finansman Kart” kampanyasına başvurabilecektir.

Daha önce müşterimiz olup parolasını ilk defa/tekrar belirleyecek veya belirlemiş olduğu parolayla giriş yapan müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanya döneminde dijital müşterilere, 3 ay ertelemeli ve 0-24 ay vade seçeneğiyle;

faizsiz.jpg

Herhangi bir sebeple müşteri olma süreci şubeden tamamlanan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

Kampanya sadece Albaraka Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak Pratik Finansman Kart başvuruları için geçerlidir.

Bu şartları yerine getiren kişiler 15 bin liraya kadar sıfır faizli finansman desteğinden yararlanabilecekler. Talep edilmesi durumunda ilk taksit ödemesi 3 aya kadar ötelenebilecek. Toplamda ise en fazla 6 aya kadar vadeli kredi verilebilecek.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;