Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Partili isim emekliye yeni düzenleme için tarih verdi

AK Partili isim emekliye yeni düzenleme için tarih verdi

Emekliye yeni düzenleme olacak mı? Son dakika açıklaması geldi.

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, TGRT Haber canlı yayınında yaptığı açıklamada emekliye yeni düzenleme için tarih verdi.

AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, dün partisinin Ankara mitinginde emekliler ile ilgili açıklama yaptı. Akbaşoğlu, TGRT Haber canlı yayınında Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan’a konuştu.

“EMEKLİLERİN YAŞADIĞI SIKINTILARIN FARKINDAYIZ”

“Emeklilerin yaşadığı sıkıntıların farkındayız” diyen Akbaşoğlu, yeni düzenlemeler için Meclis’in açılacağı 16 Nisan tarihini işaret etti.

Akbaşoğlu, “Seçimlerin ardından Meclis açıldığında tabii ki gündemimiz emekli olacak. Emeklilerin yaşadığı bu sıkıntıların aşılmasıdır. Haziran sonu, temmuz başı itibariyle emeklilerimizin de çalışanlarımızın da duasını almaya devam edeceğiz. Durumlarını daha iyileştirecek adımları hep beraber atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

TARİH VERDİ

Akbaşoğlu, seçim çalışmalarında emeklilerin de yaşadıkları sıkıntıları kendilerine aktardıklarını söyledi, konunun hükümet nezdinde değerlendirildiğini belirtti. Akbaşoğlu, “Promosyonlarla bu konuda önemli adımlar atıldı. 16 Nisan itibariyle inşallah Meclisimiz açılacak. Gündemimiz tabi ki emeklilerimizin yaşam şartlarını düzelteceğiz“ dedi.

Akbaşoğlu emekliler ve çalışanlar için Haziran ayını işaret etti, “Haziran sonu temmuz başı itibariyle, bu düzenlemeleri mutlaka yapmak suretiyle dualarını almaya devam edeceğiz. Onların alım gücünü artıracak, giderlerini azaltacak gerçekten durumlarını daha iyileştirecek adımları hep beraber atmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Finans7.com I Ankara

 

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 35 Gün Önce
Oy verin,sonra biz size gerekeni yapacaz devri bitti.Gerekli duzenlemeleri acilen yapin yoksa seçim sizin icin kâbus olur.Demedi demeyin
Ziyaretçi 35 Gün Önce
2009 tarihinde çalışmaya başlayan bir bayan yaş gelmiş 58. e iş bulmam zor emekli olmak istiyorum bu konuda çalışmalarınız varmi
Ziyaretçi 36 Gün Önce
seçim öncesi yapılmaz ise emekli zaten küstü yaşam sartlari zor
Ziyaretçi 36 Gün Önce
Secim oncesi yapilmassa sizin kaybettiginiz resmi bu tavriniz yazik size
;