Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti, emeklilere seyyanen zam için kararını verdi: Zam yok!

AK Parti, emeklilere seyyanen zam için kararını verdi: Zam yok!

AK Parti'den emeklilere seyyanen son dakika 5-10 bin TL zam açıklaması. Seyyanen zam gelecek mi?

Adalet ve Kalkına Partisi Meclis Grup Başkanı Abdullah Güler, bir televizyon propramına konuk oldu. Programda açıklama yapan Güler, emeklilere seyyanen maaş zammı yapılacak mı yapılmayacak mı sorusuna cevap verdi.

5-10 BİN TL'LİK SEYYANEN ZAM İDDİASI

Seçimlere kısa süre kala emeklilerle ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu bankalarının 3500 TL ile 5000 TL arasındaki promosyon rakamlarının 8 ile 12 bin lira arasına çıkarıldığını söyledi.

Bazı isimler ise kulislerde 5 bin lira seyyanen zam geleceğini iddia etti. Bu iddialar Güler'e canlı yayında soruldu.

SEYYANEN ZAM ÇALIŞMASI YOK

AK Partili Abdullah Güler, katıldığı televizyon programında "Emeklilere, muhalefetin dediği gibi seyyanen 5-10 bin liralık zam yapılacak mı, böyle bir çalışmanız var mı?" sorusuna cevap veren Abdullah Güler, şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda meclisimiz ara tatilde. Bu tür sözler söylerken insanlarımızı hayal kırıklığına uğratmayacak ciddiyet sergilememiz lazım. Şu anda herhangi bir çalışmamız yok. Bakanlığımızın şimdiden sonra sayın Cumhurbaşkanına ileteceği bir çalışma olursa olabilir.

Ama şimdi 5*10 bin liralık seyyanen zam çalışması yok. Bunu neye göre söylediler, hangi bütçeye göre söylediler bu konuda bilgim yok.

Bu konuda çalışma yok"

Sizce seyyanen zam gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (16)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 34 Gün Önce
benim gibi milyonlarca gariban evsiz barksiz emeklilerin gururuyla oynadınız hakkımızı helal etmiyoruz aciz ac
Ziyaretçi 34 Gün Önce
Maşallah çok güzel Emekliler Yılı Kutluyoruz.! Açlığa terkedilmiş Emekliler yılı! OY DA YOK.
Ziyaretçi 34 Gün Önce
emeklilere artık dalga geçmeyin iyice yardıma muhtaç ettiniz emeklileri herseye var bitek endusuk emekliye yok yapmayın yeter
Ziyaretçi 34 Gün Önce
demek zam yok tamam zam yoksa oyda yok elin suriyelisin var kendi vatandaşımı yok eğer emekliler bu şartlarda yine akp ye oy verirse ömür boyu sürünmeye mahkumdur zaten bu gidişle fazla ömürler kalmayacak emekli vatandaşların burdan emekli ve emekçi asgari ücretle çalışan kardeşlerim e sesleniyorum bu bizlerin son şansı elinizi vicdanınıza koyun öyle oyunuzu oy verin
Ziyaretçi 35 Gün Önce
Zamları siz alın emekli ne yapacak zamı emekli zaten yaşamıyor siz yaşayın bu dünyada
;