Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak? Mayıs 2024 ödeme tarihi belli oldu

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak? Mayıs 2024 ödeme tarihi belli oldu

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak Mayıs 2024? Tarih belli oldu.

Mayıs ayı aile destek programı ödemeleri hakkında son dakika açıklaması geldi. E Devlet kapısı üzerinden aile destek programı ödemesi alan vatandaşlar için yapılan son dakika açıklamasında Mayıs ayında hesaplara yatacak Nisan ayı ödemesinin tarihine yer verildi. Peki aile destek paraları ne zaman yatacak? Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne kadar oldu? Aile destek ödemesi ne zaman bitiyor? İşte gelen son dakika bilgileri.

2022 YILINDA BAŞLADI BU SENE BİTİYOR

Aile destek programı 2022 yılında başlatılmıştı. Başlatılan proje kapsamında dar gelirli ailelere aylık 1250 liraya kadar ödeme yapılacağı bildirilmişti. Çocuk destek bileşeni kapsamında 650 liraya kadar olmak üzere aylık 1900 liraya varan ödemeler yapılıyordu.

2022 yılında başlatılan destek ödemesi için "İhtiyaç sahibi ailelerin ikinci 12 aylık dönemde de (Temmuz 2023- Haziran 2024) hane içindeki kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık periyotta desteklenmeleri sağlanacaktır" denildi.

Bu açıklamaya göre ödemenin Haziran'a kadar yapılacağı görülüyor. Haziran ödemesinin Temmuz 2024'ün ilk haftasında hesaplara yatması sonrası program sona erecek. Programın sona ermesinin ardından yeni program gelecek. Program geldiğinde haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

MAYIS AYI ÖDEMESİ TARİHİ BELLİ OLDU

E Devlet kapısı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bu açıklamaya göre ödemenin 10 Mayıs'ta hesaplara yatırılacağı görülüyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;