Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahmet Kural Murat Cemcir küslüğü bitiyor mu? Yeni açıklama geldi

Ahmet Kural Murat Cemcir küslüğü bitiyor mu? Yeni açıklama geldi

Ahmet Kural ile Murat Cemcir arasındaki buzlar eriyor mu?

Küslükleri oldukça üzüntüye neden olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, son günlerde yeniden gündem oldu.

Birlikte ünlü olan ve beraber imza attıkları hemen hemen tüm projeleri oldukça sevilen, komedide her dönem anılacak olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, geçen sene küsmüştü.

Ahmet Kural'ın Bodrum'da gerçekleşen düğün törenine Murat Cemcir katılmamış ve ikili arasındaki küslük burada ortaya çıkmıştı. Basın mensuplarına bu konuda açıklama yapan Murat Cemcir, "LCV ile davet edildiğim hiçbir yere gitmem, bu kadarını söyleyebilirim" demiş ve küslüğü doğrulamıştı.

MURAT CEMCİR: BIKKINLIK VAR

Geçen haftalarda Erdil Yaşaroğlu'nun sergisine katılan ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Cemcir, Ahmet Kural ile küs olup olmadığı, barışmayı düşünüp düşünmediği soruları soruldu. Murat Cemcir ise aralarındaki anlaşmazlığın ticari anlaşmazlık olmadığını söyleyerek bir bıkkınlık olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı: "Ahmet'le en son 2020’de bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten. Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!"

AHMET KURAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, 'Sadık' ve 'Özgür' karakterlerine hayat verdiği filmin Balmumcu’da düzenlenen basın toplantısına katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu.

Burada eski dostu Murat Cemcir hakkında konuşan Kural, bizi bir daha bir arada görmeyeceksiniz sözlerine şu şekilde yanıt verdi:

"Bir kere bizimle ilgi konuştum. Murat'ı çok seviyorum, yolu açık olsun. İstediğini söyleyebilir tabii ki de. Çok fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum"

Ahmet Kural'ın onu sevdiğini söylemesi, aralarındaki küslüğün bitebileceği yönünde yorumlandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;