Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahmet Kural Murat Cemcir ayrıldı mı, neden ayrıldı? Son dakika açıklaması geldi

Ahmet Kural Murat Cemcir ayrıldı mı, neden ayrıldı? Son dakika açıklaması geldi

Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a sert cevap.

Komedi tarihimizdeki en iyi ikililerinden olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in aralarının bir süredir bozuk olduğu biliniyordu. Uzun süredir bir arada görülmeyen iki ismin arasına adeta kara kedi girdi.

Olay Ahmet Kural'ın düğününde patlak vermişti. Çok iyi bir dostlukları olduğu gözler önünde olan ikilinin arasının bozuk olduğu orada ortaya çıktı.

Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın düğününe katılmamıştı. Düğüne katılmama nedeni hakkında basın mensuplarına açıklamada bulunan Cemcir, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim. Evlilik kutsaldır. Evlenen her çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum"

Bu açıklamadan sonra uzun süre sessizlik olurken geçen gün katıldığı bir programda Murat Cemcir ile ilgili soru gelen Ahmet Kural, şu cevabı vermişti:

"Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler”

MURAT CEMCİR'DEN YENİ VE SERT AÇIKLAMA

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve yapımcı olarak sanat hayatına devam eden Murat Cemcir, önceki akşam Erdil Yaşaroğlu'nun ikinci kişisel sergisi olan Transatlantik'e katıldı.

Burada sergiyi gezen Murat Cemcir, bölgede hazır bulunan basın mensuplarının da sorularını cevapladı.

Murat Cemcir, “Ahmet Kural ile barışmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna net bir cevap verdi ve şunları söyledi:

“Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi. Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyorum ve görüşmeyeceğim de!”

İlk olarak Çalgı Çengi adlı filmini kendi imkanları ile çeken ve sanat dünyasına bu şekilde adım atan ikili, daha sonra İşler Güçler dizisinde ekran karşısına birlikte çıkmıştı. Daha sonra Düğün Dernek ve Kardeş Payı adlı yapımları ile ekralara çıkan ikili, komedide çıtayı arşa taşımıştı. İkilinin ayrılması, hayranlarını oldukça üzdü.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 4 Ay Önce
İnşallah barışırlar iki dosta küslük yakışmaz🙏
;