Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küstü? Sebebi belli oldu

Kültür Sanat 2 Mayıs 2024 17:12 0
Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küstü? Sebebi belli oldu

Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in neden küstüğü sonunda ortaya çıktı.

Türk sineması ve dizisine verdikleri eserlerle sürekli olarak komedyen ikili olarak tanınan ve anılan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, bundan birkaç yıl önce henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı ve artık birbirilerinin isimlerini duyduklarında bile rahatsız oldukları görülüyor.

Rol aldıkları projeleri oldukça beğenilen ikilinin neden tartıştığı merak konusu olurken son olarak Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan, düğüne çağrılmadığı iddia edilen Murat Cemcir, Ahmet Kural ile ilgili gelen soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Hoş bir şekilde vedalaşmak insanı büyütür ve insan yapar. Yani geçmişimizin ağırlığı ve yüküyle geleceğimizi planlayamayız. Planlamadığımız bir şeyi hayat bize bahşetti. Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik. Yeni maceralar yaşamak, yeni hikayeler yaşamak, yeni filmler yapmak için tatlı bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Ahmet tek başına güzel şeyler yapıyor"

KÜSLÜĞÜN NEDENİ BELLİ OLDU

Bilindiği üzere Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in tüm projelerinde Selçuk Aydemir'in de adı var ve arka planda iki ismin yanında hep Selçuk Aydemir yer alıyordu.

Aramızda Kalmasın adlı programda yapılan habere baktığımızda bir dönem çok yakın dost olan bu isimlerin küslüğünün paraya dayandığı görülüyor.

Üç isim birlikte yol alıyordu. İddialara göre Selçuk Aydemir ile Murat Cemcir arasında bir anlaşmazlık oluyor. Aydemir'in birlikte çektikleri filmden eksik para aldığı ve küstükleri öğrenildi.

Daha sonra Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural, Murat Cemcir'den habersiz şekilde arka planda birlikte film çekiyor. Senaryo yazıyor. Murat Cemcir ise bunu daha sonra duyuyor ve bunu duyduğunda şoke oluyor.

Ve üçlü arasında küslük bundan sonra başlıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;