Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanı kaç olacak?

Eğitim 18 Şubat 2024 0
Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanı kaç olacak?

Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adli Tıp Kurumu tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında personel alımı başvurusunun 18 Şubat'ta sona ereceğine yer verildi. Personel alımı başvurusnun sona ermesinden sonra sonuç açıklama için süreç başlayacak.

Adalet Bakanlığı ATK tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Başvuruda bulunan ve başvuruları kabul edilen adayların KPSS P3, KPSS P93 ve KPSS P94 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlayarak en düşük puana göre sıralama yapılacaktır. Bu sıralama sonucunda ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı kadar sıralamada yüksek sırada bulunan aday, sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilen adayların müracaatları kabul edilmeyecek, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

Başvuru sonuçları ve sınav sonuçları Adli Tıp Kurumu’nun internet sitesinden yayınlanacaktır. Ayrıca, adaylar sınava ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir. Yayımlanacak duyuru, ilan ve bilgilendirmeler tebligat mahiyetinde olacağından, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonuna başvurup, puan sıralaması sonucu sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların boy-kilo ölçümleri sözlü sınav tarihinde yapılacaktır. Gerekli boy-kilo şartını sağlayamayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır"

Siz kaç KPSS ile hangi kadroya başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

SÖZLÜ MÜLAKAT YAPILACAK?

İşe alınacak personeller sözlü mülakata alınacak. KPSS puan sıralamasına göre belirlenecek listeye girenler, mülakat aşamasını da geçtikten sonra göreve başlayacak. Konu ile ilgili yayınlanan duyuruda, "İlan edilen tüm pozisyonlar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığının İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkez binasında yapılacak olup, sözlü sınav tarihleri daha sonra ilan edilecektir" denildi.

BAŞVURU SONUÇLARI VE KPSS TABAN PUANLARI NE ZAMAN?

Adli Tıp Kurumu personel alımı sonuç açıklama tarihi henüz belli değil. Ancak beklentilerimize göre 15 gün içinde sonuçların açıklanması ve mülakatların başlaması bekleniyor. Sonuçlar belli olduğunda haberdar olmak için MOBİL UYGULAMAMIZI BURADAN ÜCRETSİZ İNDİRİN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;