Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Acun Ilıcalı açıkladı: Beyaz Show ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak 2023

Kültür Sanat 10 Ekim 2023 23:16 0
Acun Ilıcalı açıkladı: Beyaz Show ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak 2023

Son dakika: Beyaz Show'un ne zaman başlayacağı açıklandı.

Acun Ilıcalı yaptığı son dakika açıklamasında Beyaz Show'u bekleyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi ve tarihi açıkladı.

1996 senesinde başlayan ve 2018 yılında sona eren Beyaz Show, 20 yıldan fazla ekranlarda kalan efsane bir Talk Show programı oldu. Talk Show denince ilk akla gelen isim olan Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile ekranlara gelen, oldukça eğlenceli geçen programın sona ermesi hayranlarını üzerken bu sırada Beyaz, O Ses Türkiye'de jüri olarak çalıştı ve ekranlarda yine eğlenceli anlar yaşattı.

NE ZAMAN YAYINLANACAĞI BELLİ OLDU

Gelen son dakika açıklamasında Acun Ilıcalı, ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı olduğunu söyleyerek yıl başında Beyaz Show'un ekranlara geleceğini söyledi.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

31 Aralık 2023 tarihinde ekranlara geleceği açıklanan Beyaz Show'un yıl başı gecesi Tv8 ekranlarında yayınlanması bekleniyor. 

Daha sonra yine Tv8'de mi devam eder yoksa Exxen adlı platforma muı geçer bilinmiyor. Sizce televizyonda mı yoksa Exxen'de mi yayınlanmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, ""Şu anda Fenerbahçe başkanlığı gibi bir düşüncem yok. İleride şartlar beni başkanlıkla organik bir şekilde buluşturursa ben bunu istemem diyemem. Orada da çok büyük bir fedakarlık gerekiyor, ben Fenerbahçe için o fedakarlığı yaparım. Ancak şu an aklımın ucundan bile geçmiyor" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;