Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

A-101 Marketlerinde Büyük Kampanya Başladı! 500 TL Hediye Para Verilecek!

A-101 Marketlerinde Büyük Kampanya Başladı! 500 TL Hediye Para Verilecek!

Türkiye'nin dev zincir marketleri arasında yer alan A101'den alışveriş yapan milyonlarca kişiye müjdeli haber verildi. 500 liraya varan nakit para iadesi açıklandı.

Yükselen gıda fiyatları nedeniyle cepler yanarken vatandaşlar ucuz gıda alışverişi yapabilmek adına zincir marketlere yönelmişti. İndirimli fiyatlarla satış yapan zincir marketler arasında kampanya rekabeti başlarken, A101 bu rekabeti bir adım ileriye taşıdı ve müşterilerine 500 liraya varan nakit para iadesi yapılacağını açıkladı. İşte kampanya koşulları...

A101 HADİ KAMPANYASI İLE 500 TL NAKİT PARA İADESİ YAPILACAK!

A101'den yapılan açıklamada "A101 Hadi; mağazalarımızdaki harcamalarında senin daha fazla tasarruf yapmanı sağlar. İstediğin kampanyayı tam da senin ihtiyacın olduğu zamanda sana sunar. A101 Hadi, bütçe dostundur. Mağazalarımızdaki harcamalarında sana bakiye kazandırır ve kupon kampanyalarıyla senin yanında olur. Alışveriş sürecinde ihtiyaç duyduğun her an ulaşabileceğin A101 Hadi, hızlı ve yenilikçi mobil kullanımıyla sana destek olur. Her A101 alışverişinde A101 Hadi QR kodunu okut veya 6 haneli kodunu söylemeyi unutma." ifadelerine yer verildi.

a101-hadi-indirimi.jpg

Nakit para iadesi için yapılan açıklamada ise "Bakiye, A101 Hadi Bakiyesi ifadesinin kısaltmasıdır. Bakiye, A101 mağazalarında harcadıkça kazandığın ödül birimidir. 1 TL Bakiye 1 Türk Lirasına eşittir. A101 mağazalarında bakiye hediyeli ürünlerden yaptığın alışverişleri, A101 Hadi uygulamandaki QR kod veya 6 haneli kod ile ödeyerek bakiye kazanabilir, dilediğin A101 mağazasında bu bakiyeleri harcayabilirsin. Kasada ödeme işlemine geçtiğinde kasiyer arkadaşımıza ‘’A101 Hadi bakiyemi kullanmak istiyorum.’’ demen yeterli." denilerek 500 liraya varan tutarda nakit para iadesi alınabileceği belirtildi.

Söz konusu kampanya 30 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar belirlenen koşulları yerine getiren kişiler toplamda 500 liraya varan tutarda nakit para iadesi almaya hak kazanabilecekler.

Tüm market kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;