Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

25 yaşındaki öğretmenden öğrencisine iğrenç taciz: Teneffüste sınıfa kilitleyip...

Dünya 6 Şubat 2024 0
25 yaşındaki öğretmenden öğrencisine iğrenç taciz: Teneffüste sınıfa kilitleyip...

Rusya'da skandal olay: 25 yaşındaki kadın, 11 yaşındaki öğrencisine cinsel saldırıda bulundu.

Rusya'nın Toksovo şehrinde feci bir olay meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre feci olayda 25 yaşındaki öğretmen Anna Plaksyuk adlı kişi, 11 yaşındaki öğrencisine karşı cinsel istek duyması sonrası cinsel nitelikte şiddet içeren eylemlerde bulunmakla suçlandı.

Öğle teneffüsünde öğrencisini sınıfa kitleyen kadın öğretmen, zorla göğüslerine dokundurmak ve çocuğun özel bölgelerine dokunmak gibi istismar suçlarından dolayı yakalandı ve gözaltına alındı. Gözaltına alınarak tutuklanan öğretmen, hakkında görülen davada 20 yıla kadar hapsi istendi.

Sadece okul değil okul dışında da öğrencisini taciz eden kadın öğretmen, öğrencisine cinsel içerikli mesajlar ve çıplak fotoğraflar göndermeye başladı. Öğrencinin annesi durumu fark ettikten sonra polis ekiplerine gitti ve okul yönetimine de durumu bildirdi.

Çocuğun avukatı İlya Rusyaev, söz konusu skandal olay ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizde çocuklara karşı işlenen suçlar çok ağır bir şekilde cezalandırılıyor, bu nedenle çok sert ama adil bir ceza alacak. Bu yaştaki bir çocuk henüz tam olgunlaşmamış, aynı zamanda yaptıklarının tam olarak farkında da değil. Bu tür eylemler çocuklarda psikolojik travmaya neden oluyor. Kanun bu amaçla bir rıza yaşı belirliyor, ülkemizde bu yaş 16 olarak belirlendi"

Olay ile ilgili başlatılan inceleme ve soruşturma devam ediyor. Önümüzdeki günlerde dava görülecek.

Kaynak Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;