Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

1 milyon ücretsiz kitap projesi başvurusu nasıl yapılır?

Kültür Sanat 29 Ekim 2023 14:37 0
1 milyon ücretsiz kitap projesi başvurusu nasıl yapılır?

1 milyon kitap başvurusu nasıl yapılır?

1 milyon kitap projesine başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, bunun başvurusunu nasıl yapacaklarını araştırmaya başladı.

Söz konusu projenin Instagram sayfası üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamaya baktığımızda son olarak, "Türkiye’nin dört bir yanında doğan bebeklere ilk kitaplarını ulaştırmak için çok çalıştık. Bu süreçte karşılaştığımız tüm zorluklara ve ekonomik sıkıntılara rağmen 1 milyon kitap hedefimize Temmuz ayı itibariyle ulaşmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Hayalimize ortak olarak her doğan cocuğa bir kitaplık fikrinin tüm ülkeye yayılmasına katkıda bulunan herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çocuklarımız ve geleceğimiz için başka projelerde görüşmek üzere" denildiği görüldü.

Söz konusu projeye baktığımızda başvuruların resmi sayfadan yapıldığı görülüyor. Ancak projenin sayfasına gittiğimizde hata verdiği görülüyor.

Söz konusu projeye başvuru yapmak, kitap almak isteyenlerin yanı sıra projeye kitap bağışları da yapılabilmektedir. Bunun için resmi sayfada şu bilgilere yer verildi:

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki taleplerinizi yazabilir, kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Burada taleplerinizi iletebilir, bunun yanı sıra bağış da yapabilirsiniz. Söz konusu projeye başvuru yaptıktan sonra beklemeniz gerekmektedir. Talepleriniz daha sonra sırası geldiğinde sizlere ulaşacaktır. Resmi sayfa kapalı olduğu için "https://www.instagram.com/1milyonktp/" instagram adresi üzerinden başvurunuzu yapabileceksiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;