Zonguldak KDZ Ereğli'den son dakika haberi: Boşanmak isteyen karısını öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Zonguldak KDZ Ereğli'den son dakika haberi: Boşanmak isteyen karısını öldürdü

Zonguldak Ereğli'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir cani, boşanmak isteyen karısını öldürdü.

3.Sayfa 29 Ocak 2024 0
Zonguldak KDZ Ereğli'den son dakika haberi: Boşanmak isteyen karısını öldürdü

Boşanmak isteyen karısını öldürdü.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 25 yaşındaki arık Kanyılmaz, eşi 22 yaşındaki Bahar Kanyılmaz'a saldırdı ve onu silahı ile başından vurarak öldürdü.

Gelen bilgilere göre olay, genç kadının babası ile yaşadığı Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi'ndeki evinin önünde önceki gün saat 16.00'da meydana geldi. Bölgeye gelen Tarık Kanyılmaz adlı kişi, anlaşmazlık yaşadığı eşi ile konuşmak istedi. Eşini dışarı çağıran bu kişi, binanın daha tenha tarafına geçerek onunla konuşmaya başladı.

Konuşma kısa sürede tartışmaya döndü ve genç kadın, boşanmak istediğini, boşanma kararında net olduğunu söyledi. Bunun üzerine saldırgan Tarık Kanyılmaz, eşini hedef alarak ona 5 el ateş etti. Silahlı saldırıya uğrayan kadın kanlar içinde yere yığıldı.

Saldırgan cani, eşini başından vurduktan sonra bölgeden kaçarken silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar ve kadının ailesi hemen duurmu sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, kanlar içindeki kadının ağır yaralı olduğunu tespit etti ve ilk müdahalesi sonrası onu hemen hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan genç kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.,

Genç kadının ailesi sinir krizi geçirirken saldırganın bölgeye bıraktığı araca saldırarak araca zarar verdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, saldırganı yakalamak için harekete geçti ve onu kısa sürede saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç