Zonguldak, Bartın ve Karabük TTK işçi alımı hakkında son dakika haberleri: Tarih belli oluyor 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Zonguldak, Bartın ve Karabük TTK işçi alımı hakkında son dakika haberleri: Tarih belli oluyor 2023

Zonguldak, Bartın ve Karabük'te 2 bin işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamanın detayları yazımızda.

İşçi Alımı 7 Ağu 2023 21:52 0
Zonguldak, Bartın ve Karabük TTK işçi alımı hakkında son dakika haberleri: Tarih belli oluyor 2023

TTK işçi alımı hakkında son dakika açıklaması.

Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından yapılacak olan 2 bin madenci alımı için geri sayımda sona gelindi. Bu hafta başlaması beklenen başvurular için vatandaşlar, tarih araştırmasına başladı. Bu konuda bir açıklama geldi.

Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Eğitim ve Teşkilandırma Sekreteri Tayfun Demir yaptığı son dakika açıklamasında TTK işçi alımı hakkında son bilgilere yer verdi. İşçi alımı için tarihin henüz net olmadığını, ancak bu hafta resmi bir açıklama beklediğini söyleyen Demir, “Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) 2 bin işçi alınının süreci Ağustos ayında başlaması bekleniyor.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan henüz bir resim açıklama yapılmadı. Alım süreci ise İş Kur tarafından yapılacak.Son olarak AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, işçi alımının Ağustos’un ilk haftası başlayacağını duyurmuştu. Bu açıklamayla vatandaş büyük beklentiye girdi. Ancak şuana kadar resmî bir açıklama gelmedi. Bu hafta resmî açıklama gelebilir ancak şu anda net birşey demek doğru değil. Beklenti bu ay bu sürecin başlaması” ifadelerini kullandı.

SÜREÇ BAŞLIYOR

Demir açıklamasında işçi alımı sürecinin bu ay başlamasını beklediğini söyledi. Demir ayrıca tarihin bu hafta açıklanmasını beklediğini söyledi. Açıklama geldiğinde, TTK işçi alımı başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç