Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Kampanyası Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Kampanyası Başladı!

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyenlere yeni kampanyasıyla geldi! Açıklanan kampanyaya göre; 500.000 TL konut kredisi verilecek! İşte kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 28 Ara 2023 18:31 0
Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Kampanyası Başladı!

Türkiye'nin dev bankası Ziraat Bankası kredi kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam ederken yeni destek fırsatını duyurdu. Son dönemde yükselen faiz oranları ve kredi limitleri nedeniyle kredi onayı almakta zorlanan kişilere ortak konut kredisi müjdesi geldi.

Ziraat Bankası'ndan Rusya'nın ödemeleri için BM ve ABD şartı - PSM Magazin

Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen ancak kredi onayı almakta zorlanan ve yüksek tutarlı kredi tutarını ödemekte zorlanan kişilere yönelik olarak düzenlenen kampanya yoğun ilgi gördü. Düzenlenen kampanya sayesinde bir evi 5 kişinin ortak alması ya da satın alınan ev için kullanılan krediyi 5 kişinin ortak ödemesine izin verilecek. Bu sayede bölünen taksitler kolay ödeme imkanı sağlayacak.

ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI NEDİR?

Kamu bankaları kredi paketleri ile vatandaşların nakit para ihtiyaçlarına yönelik uygun faiz oranlarıyla destek sunmaya devam ederken Ziraat Bankası ortak konut kredisi paketiyle öne çıktı. Ziraat Bankası ortak konut kredisi paketinde müşterilerine 5 kişiye kadar kredi çekme imkanı sundu. Banka tarafından yapılan açıklamada "Ortak Konut Kredimize hemen başvurun, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda taksitleri kolayca ödeme imkânlarından yararlanın" diyerek en az 2 en fazla 5 kişi ile ortak kredi kullanılabileceğini açıkladı. Kampanyanın koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Düzenli geliri bulunan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut alımları kredilendirilebilmektedir. Ortaklardan biri, birkaçı ya da tümüne kullandırılabilmektedir.

Temmuz'da gayrimenkul satışları yüzde 32 arttı

Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

kredi-limiti.jpg

ZİRAAT BANKASI 500.000 TL KREDİ HESAPLAMA TABLOSU! 500 BİN TL KONUT KREDİSİ AYLIK KAÇ TL TAKSİTLE ÖDENİR?

Ziraat Bankası güncel konut kredisi faiz oranı yüzde 3,89 olarak uygulanırken kredinin aylık taksit tutarı ise 19 bin 651 TL olarak gerçekleşiyor. Ortak konut kredisi çeken kişiler için ise rakam 5 kişinin bu taksit tutarını paylaşması sayesinde 3 bin 930 TL olarak gerçekleşecek.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç