Ziraat Bankası'ndan Yeni 6 Ay Geri Ödemesiz Ucuz Faizli Temel İhtiyaç Kredisi Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Yeni 6 Ay Geri Ödemesiz Ucuz Faizli Temel İhtiyaç Kredisi Geliyor

Ziraat Bankası'ndan seçim öncesi yeni bir kredi hamlesi geliyor. Düşük faizli yeni kredi için hazırlıklar başladı.

Kredi 27 Eylül 2022 00:39 8
Ziraat Bankası'ndan Yeni 6 Ay Geri Ödemesiz Ucuz Faizli Temel İhtiyaç Kredisi Geliyor

Ziraat Bankası'ndan seçim öncesi düşük faizli temel ihtiyaç kredisi geliyor.

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Halkbank Eski Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu bir son dakika açıklamasında bulundu. Babuşçu yaptığı açıklamada Ziraat Bankası'nın yeni düşük faizli kredi pakeit üzerinde çalıştığını söyledi.

Özlelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yapıtğı açıklama sonrası seçim öncesi düşük faizli bir kredi paketinin gelme beklentisi oldukça yükselmişti. Erdoğan yaptığı açıklamada iş dünyasına düşük faizli kredi müjdesini vermişti.

YENİ TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ GELİYOR

Şenol Babuşçu yaptığı son dakika açıklamasında seçim öncesi bir kredi paketi hazırlığı yapıldığını, düşük faizli kredi müjdesinin geleceğini söyledi. Babuşçu açıklamasında, "Ziraat Bankası seçim öncesi kullandırmak üzere düşük faizli kredi paketi üzerine çalışıyor." ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN GELECEK?

Ziraat Bankası'nın bu paket üzerinde çalıştığı ildiirldi. Seçim öncesi gelecek olması nedeniyle kredi paketinin Kasım ayında açıklanması ve kredi başvurularının başlaması bekleniyor. Söz konusu kredide geri ödemesiz dönem olacağı , bunu nyine 6 ay civarında olmasının beklendiği öğrenildi. Faiz oranı henüz netleşmedi.

Sizce geri ödemesiz dönem 6 ay mı yoksa daha mı fazla olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kredi başvurusu başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Alti ay olmasada olur emekli olarak hepimiz yuksek miktarli borc batsgindayix verilecek kredi uzun vadeli mesela 48 veya 60 ay olmali ve yuksek limitli olmsli maasin durumuna gore 200 bin liraya kadar olmali ve bi kereye mahsus yuksek puan arsnmamali yoksa geri kalan siklar emekliyi kesinlikle kurtarmax
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bir yıl olmalı kesinlikle
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Vade farkı koymadan 6-12-24 ay seçeneği konulmalı diye düşünüyorum enflasyon kötü herkez kredi kartlarına dayandı bir kurtarıcı arıyor vatandaş malum kredi kartı borçlarından dolayı kredide çekilmiyor en azından vatandaşlara kredi puanı aramadan böyle bir imkan sunulmalı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Işallah bu haber gercektir ve kredi verirler
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok iyi olur ihtiyacı mı gideri rim