Ziraat Bankası'ndan Vestel Alışverişlerinde Geçerli 1.000 TL Hediye Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Vestel Alışverişlerinde Geçerli 1.000 TL Hediye Kampanyası!

Ziraat Bankası, müşterilerine kampanyaları duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; VESTEL alışverişlerinde geçerli 1.000 TL hediye para verilecek! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Bankalar 17 Ara 2023 0
Ziraat Bankası'ndan Vestel Alışverişlerinde Geçerli 1.000 TL Hediye Kampanyası!

14 gün içinde başvuru yapan Ziraat banka kartına 1.000 TL para iadesi alacak! Ziraat Bankası milyonlarca müşterisine yılın son fırsatlarını ve kampanya duyurularını peş peşe açıkladı. 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan yararlanan kişiler binlerce liralık para iadesi ve indirim almaya hak kazanacaklar.

Milyonlarca Ziraat Bankası bank kart sahibine yönelik olarak yapılan açıklamada yıl sonuna kadar yapılacak olan başvurularda verilecek olan hediye para puanlar açıklandı. 3 bin liraya varan indirim ya da bin liraya varan para puan hediyesi verileceği belirtilirken söz konusu kampanya koşulları belli oldu. İşte merak edilen detaylar...

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYASI İLE 1.000 TL PARA PUAN İADESİ NASIL KAZANILACAK?

bin-tl-hediye.jpg

Ziraat Bankası ve Vestel arasında yapılan anlaşma kapsamında bin TL'ye varan para iadesi için merak edilen şartlar açıklandı...

Vestel mağazalarından veya www vestel com tr'den Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya 13 Kasım 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanması gerekmektedir.

SMS ile katılım için Bankamıza kayıtlı cep telefonunuzdan VESTEL yazarak 4757'ye SMS gönderilmelidir. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına Bankkart Lira tutarı anında yansıyacaktır. Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Kampanyadan herkes sadece 1 kere yararlanabilecek. Kampanya için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak uygulancak. Karta yatırılacak olan bin TL para iadesi bir sonraki alışverişlerde kullanılabilecek.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç