Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramına Özel 750 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramına Özel 750 TL Hediye Para Kampanyası!

Ziraat Bankası, müşterilerine kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan kampanyaya göre, kurban bayramına özel 750 TL hediye para verilecek! İşte haberin detayları...

Bankalar 2 Haz 2024 0
Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramına Özel 750 TL Hediye Para Kampanyası!

Bayram öncesi vatandaşın nakit paraya olan sıkışıklığı artarken harcamalar da artmıştı. Bayram öncesi market alışverişi yapan kişilere güzel haber Ziraat Bankası tarafından verildi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Kurban Bayramı'na özel her 750 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira!" denilerek bayram alışverişi öncesi başvuru yapan kişilere kampanya koşullarını yerine getirmeleri durumunda 750 TL bayram harçlığı olarak par aiadesi verileceğini ifade etti.

ZİRAAT BANKASI KURBAN BAYRAMI HARÇLIĞI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya 1-20 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya KAZAN750 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmeniz için alışverişinizden önce kampanyaya katılmanız gerekmektedir.

Kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira verilecektir.
İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yansıtılacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Bankkart'ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

bayram-mujdesi.jpg

Kampanya 1 Haziran 2024 Cumartesi günü itibariyle başlerken, 20 Haziran 2024 Perşembe gününe kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanan kişiler en az 75 TL en fazla ise 750 liraya varan tutarda para iadesi almaya hak kazanacaklar. Kazanılan bankkart lira tutarları bir sonraki alıverişte kullanılarak bedava alışveriş yapılabilecek.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç