Ziraat Bankası'ndan Hediye 750 TL Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Hediye 750 TL Para Kampanyası!

Ziraat Bankası, müşterilerine kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan kampanyaya göre 750 TL hediye para verilecek! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 30 Ara 2023 0
Ziraat Bankası'ndan Hediye 750 TL Para Kampanyası!

Ziraat Bankası bankkart sahipleri için açıklanan kampanya kapsamında yeni yıl alışverişi yapan kişilere ödül para puan kazanma imkanı sundu. Üstelik kazanılan tüm para puanlar alışveriş yapılarak para ödülü kazanılması durumunda anında bankkart'a yatırılacak ve yine anında isteyen bankkart sahipleri tarafından alışverişlerde kullanılabilecek.

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama

ZİRAAT BANKASI BANKKKART 750 TL YILBAŞI HEDİYESİ KAZANMA ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart com.tr veya SMS ile katılabilirsiniz. SMS ile katılmak için YENIYIL yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.

Kampanya süresince Bankkart ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap sektöründeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri her alışverişinize 250 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira verilecektir.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

ziraat-kampanyasi.jpg

Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır. Bankkart Liralar, kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilir.

ZİRAAT BANKASI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için son başvuru tarihi ise 31 Aralık 2023 olarak açıklandı. Bu nedenle 750 TL para iadesi kazanmak isteyen kişilerin başvurularını 3 gün içerisinde yaparak mutlaka aranılan koşulları yerine getirmeleri gerekiyor.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç