Ziraat Bankası'ndan Hediye 2000 TL Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Hediye 2000 TL Para Kampanyası!

Ziraat Bankası, müşterilerine sevindirici haber vermeye devam ediyor! Son olarak hediye 2000 TL para kampanyasını duyurdu! İşte kampanya şartları ve detaylar...

Bankalar 4 Kasım 2023 0
Ziraat Bankası'ndan Hediye 2000 TL Para Kampanyası!

Ziraat Bankası’nın sunduğu Bankkart Lira, kart sahiplerine alışveriş yaparken ek avantajlar sağlayan bir sanal para birimi olurken Bankkart Lira ile nakit para kullanmadan ödeme yapabilir, harcamalarınızı takip edebilir ve anlaşmalı işyerlerinde indirimlerden yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası da müşterilerine 2 bin lira bankkart lira vermeye hazırlanıyor. 

Bankkart Lira kazanmanın bir yolu da Ziraat Bankası’nın düzenlediği kampanyalara katılmakla beraber bu kampanyalardan biri de troyestore.com ile işbirliği içinde gerçekleştirilen Bankkart Lira Kampanyası’dır. Bu kampanya ile Bankkart sahipleri, troyestore.com 'dan tek seferde yapacakları belirli tutarlar arasındaki alışverişlerde Bankkart Lira kazanabilirleri de duyuruldu. 

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanya, 1 Kasım 2023 - 30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olduğu aktarılarak  kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanallarından birini kullanabilirsiniz. SMS ile katılmak için TROY yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan SMS göndermeniz yeterli olduğu gibi SMS gönderimleri ücretsizdir.

2.000 TL HEDİYE EDİLECEK 

Kampanya, troyestore.com 'dan tek seferde yapacağınız 15.000 - 29.999 TL arası alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri alışverişe 2.000 TL Bankkart Lira vermekte ve kampanya, Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler için geçerlidir. Hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilirsiniz.

7 OCAK'TA GERİ ALINACAK

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabileceği gibi kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Lira’lar 5 Aralık 2023 tarihinde yüklenecek.

Kampanyadan kazanılan Bankkart Lira’ların son kullanım tarihi 7 Ocak 2024’tür.

Bu kampanya ile Bankkart sahipleri, troyestore.com 'un sunduğu geniş ürün yelpazesinden dilediklerini seçebilir, alışveriş yaparken hem tasarruf edebilir hem de Bankkart Lira kazanabilirler. Bankkart Lira Kampanyası, Ziraat Bankası’nın müşterilerine sunduğu birçok fırsattan sadece biridir.

Tüm bankaların kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç