Ziraat Bankası'ndan Hediye 1000 TL Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Hediye 1000 TL Para Kampanyası!

Ziraat Bankası, yeni yılda da kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan kampanyaya göre; 1000 TL hediye para verilecek! İşte haberin detayları...

Bankalar 27 Ocak 2024 0
Ziraat Bankası'ndan Hediye 1000 TL Para Kampanyası!

Milyonlarca müşterisi olan Ziraat Bankası kampanyaları ile büyük yankı uyandırmaya devam ederken yeni kampanyası son dakika duyuruldu. Söz konusu kampanya 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Ziraat Bankası'ndan basın açıklaması - EKOTÜRK

Banka yapmış olduğu açıklamasında "Ziraat Mobil’den müşterimiz olabilir, 1.000 TL Bankkart Lira kazanma fırsatından hemen yararlanabilirsiniz. Ziraat Mobil ile Uzaktan Müşteri Olun, 1.000 TL ve Üzeri Her Alışverişinize 250 TL Bankkart Lira, Toplam 1.000 TL Bankkart Lira Kazanın ve Ziraat Süper Şube’nin Avantajlarından Yararlanmaya Hemen Başlayın" ifadelerine yer vererek bin liraya kadar para iadesi yapılacağını ifade etti.

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA HEDİYESİ ALMAK İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya, 1 Kasım 2023-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Ziraat Mobil’den Ziraat Süper Şube müşterisi olanlar için geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den katılım sağlanmalıdır.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapacakları her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde 250 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

kampanya.jpg

Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında müşteriler 31.01.2024 tarihine kadar teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 31.01.2024 tarihine kadar Hediye Bankkart Lira fırsatından faydalanabilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilir. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Bu şartları yerine getiren kişiler bin TL'ye varan tutarda bankkart lirayı karşılıksız olarak kartlarına hediye olarak kazanacaklar. Kazanılan tutar kartlara anında yatırılacak ve kullanıma açılacak.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç