Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Paketi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Paketi!

Ziraat Bankası, maaşını taşımak isteyen emekliler için yeni paketini açıkladı! İşte promosyon paketi ve detaylar...

Emekli Haberleri 20 Şubat 2024 0
Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Paketi!

Emekli maaş promosyonu kampanyası ile emekliler kendilerine bir ek gelir alanı oluşturabiliyorlar. Yaşanan geçim sıkıntısı da az da olsa bu yolla hafifletilebiliyor. Emekli maaş promosyonu kampanyalarında bankalar değişiklik yapmaya başladılar. Bu değişiklik ile beraber bankaların sağladığı imkanlar emeklilerin daha fazla tutarlarda ödemeler almalarını sağlıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyalarında ise değişikliklerle yeni bir dönem başladı.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PAKETİ!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları emeklileri müşteri olmaları için ikna etmeye artık yetmiyor. Emekliler onun yerine kendilerine daha fazla tutarlarda ödeme vaat eden bankalar ile çalışmayı tercih ediyorlar. Bunun için de promosyon kampanyalarının içerisinde yer aldığı emekli paketleri çok daha fazla görülmeye başlandı. Bu yönde değişiklik kararı alan bankalardan birisi de Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası emekli paketinin özellikleri nelerdir?

Ziraat Bankası emekli paketi ile müşterilere hem emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor hem de ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Bu şekilde emeklilerin paket kapsamında ellerine geçen paranın miktarı daha fazla oluyor. Acil nakit arayışı içerisinde olan emekliler için bu kampanya adeta biçilmiş kaftan olurken çok sayıda emekli bundan yararlanabilmek için Ziraat Bankası’na başvuru yapmaya başladılar.

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emekli müşterilere net 5.000 TL tutarında ödeme yapılıyor. En düşük emekli maaşı 10.000 TL’ye yükseldiği için tüm emekliler bu 5.000 TL’yi alabiliyorlar. Ancak 10.000 TL’den daha düşük tutarlarda maaş alan dul ve yetimlerin maaş miktarlarına göre ödemeler 3.000 TL ile 4.5000 TL arasında olabiliyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekliler Ziraat Bankası’ndan indirimli faizle ihtiyaç kredisi çekme hakkına da sahip oluyorlar. Bu şekilde emeklilerin ellerine geçen paranın tutarı da yükseliyor. İhtiyaç kredisi imkanını kullanıp kullanmamak tamamen emekli müşterinin inisiyatifine bırakılıyor. İhtiyaç kredisi olarak emekli müşterilere 13.000 TL tutarında kredi tanımlanıyor. Müşteri kabul ederse bu tutar hemen hesabına aktarılıyor.

Ziraat Bankası’ndan 5.000 TL emekli maaş promosyonu alan bir emekli müşteri 13.000 TL de ihtiyaç kredisi çekerse eline geçen ödeme tutarı 18.000 TL oluyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç