Ziraat Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Ne kadar oldu 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Ne kadar oldu 2024

Ziraat Bankası'ndan emeklilere 12 bin TL'ye kadar promosyon müjdesi geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Emekli Haberleri 21 Mart 2024 15:01 0
Ziraat Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Ne kadar oldu 2024

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emeklilere müjdeli haber geldi. Az önce Kayseri'de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere verilecek promosyonun artırılacağı müjdesini verdi.

İlk olarak 2017 yılında yürürlüğe giren emekli promosyonu ile ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"İlk kez 2017'de banka promosyonu ödenmesini başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yoılki promosyon ödemesi miktarlarını, alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum. Banka protokolleri yürürlüğe girdikten sonra emeklilerimiz maaşlarını aldıkları yerlerden bu ücretleri alacak. Yeni promosyonun hayıorlı olmasını diliyorum"

ZİRAAT BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Ziraat Bankası henüz promosyon kampanyasını güncellemedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında protokolün kısa sürede yürülüğe gireceğini ve promosyon ödemelerinin hesaplara yatırılacağını söyledi. Önümüzdeki günlerde SGK protokolü yayınlayacak ve promosyon miktarları açıklanacak.

PROMOSYON NE KADAR OLACAK?

Finans7 olarak beklentilerimize göre;10 bin lira alan emeklilere 8 bin TL, 15 bin TL alanlara 10 bin TL, 20 bin TL ve üzeri alan emeklilere ise 12 bin lira promosyon verilmesi bekleniyor.

Sizce bu promosyon miktarı yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU

Promosyon için başvuruya gerek kalmayacak. Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanların hesaplarına promosyon otomatik olarak yatacak. Tarih belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç