Ziraat Bankası'ndan Düşük Faizli Taşıt Kredisi: İşte Kredi Hesaplama ve Başvuru Ekim 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Düşük Faizli Taşıt Kredisi: İşte Kredi Hesaplama ve Başvuru Ekim 2022

Ziraat Bankası taştı kredisi ile ilgili açıklama geldi. İşte Ziraat Bankası taşıt kredisi detayları ve kredi geri ödeme hesaplaması.

Kredi 4 Ekim 2022 15:19 0
Ziraat Bankası'ndan Düşük Faizli Taşıt Kredisi: İşte Kredi Hesaplama ve Başvuru Ekim 2022

Ziraat Bankası taşıt kredisi hesaplama.

Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada araba almak isteyenlere düşük faizli taşıt kredisi kullandırılacağına yer verildi.

SEÇİM ÖNCESİ FİNANSAL GEVŞEME OLACAK

Bugün bir açıklama yapan Goldman Sachs analistleri, Türkiye'nin 2023 seçimlerine doğru gidilirken finansal gevşemeye gideceğini ve finansal gevşeme sırasında kredi musluklarını açacağını, taşıt, konut ve ihtiyaç kredisinde faizlerin düşürüleceğini , kredi yağmuru yağacağını söyledi.

YIL SONU FAİZ BEKLENTİSİ: YÜZDE 9

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son açıklamada politika faizinin düşmeye devam edeceğini, sene sonunda tek haneli faiz beklediklerini söyledi.

ZİRAAT BANKASI'NDAN TAŞIT KREDİSİ

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada araba almak isteyenlere 1,59 faizli taşıt kredisi verildiği bildirildi. 1.59 faizle çekilecek kredide geri ödemenin detayları ise şu şekilde verildi:

100 bin liraya bir araba yok ancak biz yine de 100 bin liralık kredide ne kadar geri ödeme yapıldığını buraya bırakalım:

48 ay vadede 100 bin lira çekecek bir kişi her ay 3 bin 251 lira geri ödeme yapacak ve toplamda bankaya, Dosya masrafları hariç 156 bin 48 lira ödeme yapmış olacak. 

200 bin lira kredi çekecek kişi, 48 ay vadede ayda 6 bin 503 lira taksit ödemesi yapar ve toplamda bankaya Dosya masrafları hariç 312 bin 144 lira ödeme yapmış olacak. 

250 bin lira kredi çekecek kişi ise 48 ay boyunca ayda 8 bin 129 lira geri ödeme yapar ve toplamda bankaya Dosya masrafları hariç 390 bin 192 lira ödeme yapmış olacak. 

300 bin lira kredi çekecek kişi ise 48 ay boyunca ayda 9 bin 755 lira ödeme yapar ve toplamda bankaya Dosya masrafları hariç 468 bin 240 lira ödeme yapmış olacak. 

FAİZ İNDİRİMİ BEKLENTİSİ ARTTI

Son açıkklamalar ve değerlendirmelere göre yakın zamanda taşıtta bir kampanya yapılabileceği, ÖTV matrah düzenlemesi olabileceği aktarılıyor. Konu ile ilgili detaylar 28 Ekim'de açıklanacak. Açıklama gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç