Ziraat Bankası'ndan 500.000 TL Kredi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan 500.000 TL Kredi Kampanyası!

Ziraat Bankası, kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 500.000 TL kredi verilecek! İşte kredinin detayları...

Kredi 7 Ara 2023 0
Ziraat Bankası'ndan 500.000 TL Kredi Kampanyası!

Türkiye'nin en büyük bankası Ziraat Bankası bir kere daha vatandaşın kara gün dostu olduğunu kanıtladı. Banka kredi çekmekte zorlanan kişilere yönelik olarak büyük kolaylık sundu.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler için başvuru koşulları da ilan edildi. Kampanya için başvuru ekranı açılırken söz konusu kredi paketinde üst limiz 500 bin TL ve kredi vadesi ise 120 ay ile sınırlandırıldı. İşte kampanyanın detayları...

ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI NEDİR, NASIL ÇEKİLİR?

Kredi çekmek istiyorum diyen kişilerin en çok zorlandıkları konuların başında son dönemde onay almak yer alıyordu. Yükselen konut fiyatları ve faiz oranları nedeniyle kredilerin aylık taksit tutarları da yükselirken vatandaşlar gelir koşuluna takıldıkları için kredi reddi sonucu ile karşı karşıya kalmışlardı. Bu soruna Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile çözüm sundu.

ortak-konut-kredisi.jpg

Başlatılan kampanyanın koşulları ise şu şekilde sıralandı:

Düzenli geliri bulunan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut alımları kredilendirilebilmektedir.

Ortaklardan biri, birkaçı ya da tümüne kullandırılabilmektedir. Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir. Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI 500 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR, KAÇ TL?

Yükselen faiz oranları nedeniyle vatandaşlar aylık taksitler konusunda sıkıntı yaşarken Ziraat Bankası tarafından sunulan kredi kampanyasında 5 kişi ortak ödeme yaparak taksitlerini düşürecekler.

ziraat-konut-kredisi.jpg

120 ay vadeli 500 bin TL konut kredisi hesaplama tablosunda taksit 18 bin 214 TL olarak açıklanırken 5 kişiye bölünmesi durumunda aylık taksit tutarı ise 3.643 TL olarak gerçekleşecek.

Tüm kredi gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç