Ziraat Bankası'ndan 300 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan 300 TL Hediye Para Kampanyası!

Ziraat Bankası, Şubat ayında da kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan kampanyaya göre; 300 TL hediye para verilecek! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Bankalar 3 Şubat 2024 0
Ziraat Bankası'ndan 300 TL Hediye Para Kampanyası!

Türkiye'nin en büyük bankası Ziraat Bankası yapmış olduğu son dakika duyurusu ile milyonlarca müşterisine 29 Şubat tarihine kadar 300 TL para iadesi alma yolunu açtı.

Ziraat Bankası Şubat ayı Bank Kart kampanyaları açıklandı. Açıklanan kampanyalar kapsamında kart sahiplerine binlerce liralık bank kart para iadesi alma yolu açıldı. Bu kampanyalardan biri de 300 TL para iadesi alınabilecek kampanya olarak duyuruldu. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan basın açıklaması - EKOTÜRK

ZİRAAT BANKASI BANK KART KAMPANYALARI ŞUBAT 2024! 300 TL PARA İADESİ ŞARTLARI NELER?

Banka tarafından yapılan açıklamada "Bankkart'ınız ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran, kitap, çiçek ve kozmetik sektörlerinde yer alan üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira verilecektir." denilerek 300 TL para iadesi alınabileceği açıklandı. Başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı:

bankkart.jpg

Kampanya Şubat ayına özel 1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den ile bankkart com.tr'den katılabilirsiniz. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran, kitap, çiçek ve kozmetik sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira verilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanyaya katılan ve Şubat ayı sonuna kadar aranılan koşulları yerine getiren kişilere 300 TL'ye varan tutarda para iadesi yapılacak. Söz konusu tutar Bank Kart Lira olarak kişinin harcama yaptığı kartına yatırılacak.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç