Ziraat Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Ziraat Bankası, kredi fırsatlarını açıklamaya devam ediyor! Ziraat Bankası'ndan 250.000 TL'lik ihtiyaç kredisinin ödeme tablosu belli oldu! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 6 Ara 2023 0
Ziraat Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Ekonomik sorunların en üst seviyeye çıkması ile beraber insanlar nakit problemi yaşamaya başladılar. Bu finansal sorunun giderilebilmesinin olmazsa olmazı ise sıcak paraya ulaşabilmek oluyor. İnsanlar nakit erişiminde sorun yaşadıkları için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına başvuruyorlar. Ancak düşük limitlerde verilen ihtiyaç kredileri pek de sorun çözücü olmuyor. Onun için yüksek limitli ihtiyaç kredisi veren bankalar çok daha fazla talep görmeye başladılar. Ziraat Bankası da bu bankalar arasına dahil oldu.

Ziraat Bankası'ndan basın açıklaması - EKOTÜRK

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasında bazı yenilikler yapıldı. Müşteriler artık bu bankadan da yüksek limitli ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak bu yüksek limitli ihtiyaç kredisi çekebilmek için müşterinin finansal durumunun buna uygun olması gerekir. Aylık kredi taksitini ödeyebilecek gelire sahip olmayanlara bu krediler verilmeyecektir. Bunun için düzenli ve yüksek gelire sahip olmak gerekir.

İhtiyaç kredisi çekmek için Ziraat Bankası'nı tercih edecek olan müşterilere bu banka tarafından önemli imkanlar sağlanıyor. Kamu bankası olması nedeniyle Ziraat Bankası müşterilere çeşitli kolaylıklar sunuyor. Esnek ödeme imkanları bu kolaylıkların başında geliyor. Müşteriler gelir akışlarına ve finansal durumlarına göre kendilerine en uygun gelecek ödeme planı ile ihtiyaç kredisini çekebiliyorlar.

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama

Ziraat Bankası'nın müşterilere sağladığı ihtiyaç kredisinin azami vade süreleri de önemli bir ayrıntı oluyor. Bu vade sürelerine Ziraat Bankası'nın müdahale etmesi çok mümkün değil. BDDK ihtiyaç kredilerinin en fazla kaç ay vadeli olabileceğine karar veriyor ve tüm bankalar da bu karara harfiyen uymak zorunda kalıyorlar. Bunun için Ziraat Bankası da 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredilerine en fazla 12 ay vade yapabiliyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 50.000 TL ve altındaki ihtiyaç kredileri de 36 aya kadar vade ile verilebiliyor.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

ziraat-bankasi-ihtiyac-kredisi.jpg

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşterilerin kredi maliyetleri aylık yüzde 4,14 oranında faiz ile hesaplanıyor. 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti ise bu hesaplamada 28.817 TL oluyor.

Tüm kredi gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç