Ziraat Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Ziraat Bankası, kredi çekmek isteyen vatandaşlara yeni müjdeyi açıkladı! Açıklanan müjdeye göre; 250.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte haberin detayları...

Kredi 22 Ocak 2024 0
Ziraat Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Son dönemde bankaların yükselen faiz oranları vatandaşın cebini yakmaya başlarken Ziraat Bankası daha düşük taksit ödemek isteyen kişilere yönelik farklı kredi kampanyaları sunmaya devam ediyor.

Ziraat Bankası borsada var mı? Ziraat Bankası borsaya ne zaman gelecek? -  Rota Borsa

Bu kampanyalardan birini de Ziraat Bankası açıkladı. Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile 5 kişiye kadar ortak kredi çekilmesine olanak sağladı. Böylelikle kredi çeken kişiler aynı kredi tutarını bölüşerek ödeyecekleri için daha düşük taksitlerle nakit para desteği sağlamış olacaklar. İşte kredi detayları.

ZİRAAT BANKASI ORTAK KREDİ KAMPANYASI NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası için yapmış olduğu açıklamasında "Ortaklaşa Konut Alımlarında Bankanız Yanınızda! Ortak Konut Kredimize hemen başvurun, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda taksitleri kolayca ödeme imkânlarından yararlanın" denilerek birden çok kişinin aynı konutu almak için kredi başvurusu yapabilecekleri ilan edildi. Kredi detayları ise şu şekilde açıklandı:

Düzenli geliri bulunan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut alımları kredilendirilebilmektedir. Ortaklardan biri, birkaçı ya da tümüne kullandırılabilmektedir.

Ziraat Bankası'nın kârı ilk çeyrekte yarı yarıya düştü; üst yönetim  harcaması yüzde 63 arttı

Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

60 AY VADELİ 250.000 TL KONUT KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR, KAÇ TL?

ziraat-kredi.jpg

Ziraat Bankası ortak konut kredisi paketinde 60 ay vadeli 250 bin TL çekilmesi durumunda ödenecek olan aylık taksit tutarı 10 bin 821 TL olarak hesaplanıyor. 5 kişinin ortak konut kredisi çekmesi durumunda ise ödenecek olan tutar 2 bin 705 liraya tekabül edecek. Böylelikle kredi çeken kişiler aylık 10 bin TL ödemek yerine sadece 2 bin 705 TL ödeyerek rahat rahat borçlarını kapatma fırsatı elde edebilecekler.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç